Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Amerikansk politik på DR Politik
Tirsdag 14. oktober 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR giver nu lytterne mulighed for at følge valgkampen i USA - og hvad folk i USA ellers taler om i tre uger. DR har nemlig indgået en aftale med National Public Radio, om at kanalen udsendes på DAB-kanalen DR Politik fra på mandag den 20. oktober og frem til og med den 11. november - eller længere, hvis resultatet af valget trækker ud.
National Public Radio (NPR) er en nyheds- og aktualitetskanal, der går i dybden med politiske og samfundsmæssige emner, og præsidentvalget den 4. november vil naturligvis være i fokus i den næste tid på kanalen, oplyser DR.

"Valgkampen mellem Barack Obama og John McCain optager mange danskere, og ved at transmittere den amerikanske kanal i en periode, synes vi, at vi giver lytterne flere muligheder. De får både en mulighed for at følge det amerikanske valg på tæt hold og dermed blive klogere på amerikansk politisk, og de kan opleve, hvordan man laver radio i USA," siger DR's redaktør for nyheder på radio, Sanne Odgaard.

Hun tilføjer, at DR gjorde noget lignende forud for valgkampen i USA i 2004, og at det faktisk har betydet, at flere lyttere denne gang har henvendt sig til DR for at kunne høre NPR igen.

Mens NPR udsendes på DR Politik, vil det ikke være muligt at følge folketingstransmissionerne på kanalen. De vil dog fortsat blive sendt på DR2, og vender også tilbage på DAB-kanalen, når den amerikanske valgdækning slutter.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -