Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: Yorin FM sat til salg
Mandag 14. november 2005
Af Poul Foged
 
Moderselskabet RTL Nederland, der ejer RTL-FM og Yorin FM, har sat Yorin FM til salg. Det blev oplyst til medarbejderne i weekenden gennem et memo fra ledelsen. Interesserede er Lex Harding og Ruud Hendricks, der for kort tid siden købte Slam!FM. Det menes også, at De Telegraaf ønsker at overtage Yorin.
Lex Harding: "Vi kigger mest på det internationale marked efter at vi købte Slam!FM, men Yorin lyder da interessant. Frekvenspakken fra Yorin ville passe godt ind i vore planer."

RTL Nederland (dengang HMG) erhvervede sig den uklausulerede frekvenspakke i juni 2003 for den nette sum af 34 mio Euro (med en dækning på 65 pct.)

Bestyrelsesformand Kim Koppenol fra RTL vil ikke kommentere memoet - og heller ikke på spekulationerne om, at det er del i en større omrokering på det nederlandske radiomarked.

Mange mener nemlig, at RTL ønsker at købe Sky - dog uden den tyske station, der forventes at lukke i lighed med Sky Radio Danmark. RTL må kun have én uklausuleret station, og er derfor nødsaget til at sælge Yorin. Sky ejer også Veronica, men denne menes Talpa at være interesseret i.

Yorin FM med æterkapaciteter som Robert Jensen og Rob Stenders er aldrig blevet den forventede succes med en share på omkring 3 pct. RTL Nederlands anden station, RTL-FM, indgår ikke i salgsplanerne.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -