Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lytterne kræver Jon på Radio ABC
Fredag 17. august 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter en kort sommerferietjans som medvært i Mads Anderssons formiddagsprogram på den Randers baserede Radio ABC, gør Radio ABC og Jon Nørgaard nu samarbejdet permanent, således at han Jon fortsætter som medvært i 10-14 fladen.
Henover sommeren dannede Jon Nørgaard og Mads Andersson makkerpar i forbindelse med Radio ABCs direkte sommerradio fra forlystelsesparken Djurs Sommerland hver dag fra kl 10-14.

Egentligt var det kun ment som et sommerjob for Jon, der altid gerne har villet prøve kræfter med radiomediet. Lytterne ville dog have det anderledes! De reagerede så massivt og positivt på udsendelserne at Radio ABCs direktør Ole Søndergaard måtte give efter for de utallige opfordringer om at tilbyde Jon en stilling som fuldtids radiovært. Dette skete faktisk direkte i radioen, idet der oprindeligt var planlagt som den sidste udsendelse med Jon og Mads.

Uden tøven tog Jon imod tilbuddet og som han siger det: "Det her er lidt ligesom at være skoledreng igen, her er der bare ingen der sætter en udenfor døren, eller nogen eftersidninger, når man laver ballade eller glemmer kammertonen derhjemme".

Og tonen i programmerne har bestemt ikke været til at tage ret meget fejl af.

Der er igennem utallige telefonjokes blevet taget gas på adskillige mennesker. Debatterne i studiet har været heftigere end normalt, hvilket I enkelte tilfælde har betydet at nogle lyttere ind imellem har været i tvivl om hvorvidt makkerparret Mads og Jon rent faktisk var uvenner efter udsendelsen.

Det blev de dog aldrig, tværtimod.

"Jon er en fantastisk fyr at have med i studiet. Selvom han ikke har lavet radio før, har han fra første dag haft en indgangsvinkel til tingene, som rammer plet hos mange. Tror faktisk Jon selv havde en god ide om, hvordan et radioshow skulle lyde, hvis han kunne bestemme indholdet", udtaler Mads glad om sin nye legekammerat og forsætter: ”Vi arbejder ikke på at chokere folk, men kommer med vores egen ærlige mening om tingene. Nogle har følt sig stødt, mens andre har grinet både med og ikke mindst af os - og sådan håber vi det forsætter, nu hvor vi skal danne fast makkerpar”.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -