Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio ABC investerer i Radio Mojn
Tirsdag 2. marts 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio ABC - med base i Randers og dækning i en stor del af Århus Amt - har via en aktieudvidelse og aktieovertagelse erhvervet ca. 34 pct. af sønderjyske Radio Mojn i Aabenraa. Erhvervelsen sker som et led i Radio ABC’s fortsatte ønske om at konsolidere sig på radiomarkedet som en markant spiller uden for København, og Radio Mojns ønske om fortsat at være Sønderjyllands foretrukne radiostation.
Direktør Ole Søndergaard (billedet) fra Radio ABC siger i den forbindelse, at ”det forventes at radiomarkedet skal igennem en fortsat konsolidering, hvor der om nogle år vil være 3 grupper af radiostationer tilbage: 1) landsdækkende kæder med udgangspunkt i København, 2) små helt uafhængige radiostationer baseret på kraftig lokal tilknytning og evt. en vis grad af frivillige og 3) avisradioer med alt i et hus/større grupper af radiostationer uden for København med det lokale område som udgangspunkt og fokusområde. Radio ABC viser med investeringen, at vi tilhører den sidste gruppe.”

Direktør Steen Sødergreen fra Radio Mojn tilføjer, at ”Radio Mojn er baseret på en stærk lokal forankring i Sønderjylland: Med investeringen fra Radio ABC giver det os mulighed for at intensivere dette arbejde. Radio ABC har landets største dækningsgrad i lokalområdet, og radioen er kendt for mange interessante tiltag. De ting vil vi gerne have ned til os”.

Et af Steen Sødergreens øvrige firmaer, M Pro Broadcast har gennem mange år været leverandør af teknisk udstyr til Radio ABC, og Radio ABC har også igennem en årrække leveret programindslag som f.eks. telefonjokes og radio-julekalender til Radio Mojn. Også Sødergreens internetfirma Easyshopping.dk har siden sin start haft et samarbejde med Radio ABC omkring indhold på radioens hjemmeside.

I forbindelse med investeringen udvider Radio Mojn antallet af ansatte.

Radio ABC driver tre radiostationer i Kronjylland/Djursland området: Radio ABC, Radio Alfa og Radio ABC Solo FM. Derudover ejer Radio ABC 50 pct. af Radio Skive.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -