Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Victor går ind i Varde-området
Fredag 2. maj 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
To ansøgninger lå på det lokale radionævns bord, da nævnet skulle beslutte, hvad der skal ske det kommende år på lokalradioområdet i Varde- og Blåvandshuk kommuner. Esbjerg-stationen Radio Victor havde søgt sendetilladelse på de samme frekvenser, som Radio Charlie har sendt på i 12 år. Nævnet besluttede dog, at Radio Charlie fortsætter på dets nuværende to frekvenser: 95.3 og 100.7 MHz - mens en 3. frekvens, 105.8 MHz i Oksbøl blev tildelt Radio Victor.
Radio Charlie er tydeligvis lettede over, at nævnet fortsat gav radioen tilladelse til dets to frekvenser. I en pressemeddelelse skriver man: "Radio Victor fik dog ikke lov at pille ved Radio Charlie’s lokale position, hvor Charlie har holdt fast i lyttere og annoncører, og været et seriøst modspil til de store koncernejede radioer".

Racio Charlie peger også på, at Radio Victor bliver forpligtiget til at følge det lokale radionævns mediepolitiske principper, som var formuleret som krav, for at sende lokalradio i området. Det betyder bl.a. at programmerne skal indeholde lokale debat- og nyhedsudsendelser, lokal information, lokale temaprogrammer, andre programmer med udspring i lokalområdet, programmer for eller af mindretalsgrupper og andre mediesvage grupper, og programmer med et eksperimenterende, nytænkende og/eller udviklende indhold.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -