Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny hitliste på Radio Viborg
Mandag 29. marts 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Siden relanceringen som selvstændig radio for godt et år siden, har Radio Viborg været uden en hitliste. Men det er nu slut med det nye program 'Countdown Midtjylland'.
Mens P3 netop har lukket deres ellers succesfulde hitliste, 'Tjeklisten', så går Radio Viborg den anden vej, og åbner i stedet en hel ny hitliste.

I den forgangne weekend blev den første 'rigtige' udgave af Radio Viborgs nye hitliste sendt. Listen hedder 'Countdown Midtjylland,' og er baseret på lytternes stemmer. Forrige fredag blev et specielt optaktsprogram sendt, som bestod af 25 'boblere' i tilfældig rækkefølge. Og i fredags var den første top 20 så klar, efter afstemningen på www.radioviborg.dk.

Værten er Jan Vija Andersen, der også tidligere har lavet hitliste på Radio Viborg. Siden da har man i Viborg bl.a. kunne høre netværks-hitlisten 'Popaganda', men nu har Radio Viborg altså igen fået sin egen hitliste.

Afstemningsmodulet er baseret på det samme system, som det sidste års tid har fungeret som musiktest-system for Radio Viborg. Det vil også sige, at der er flere forskelle i forhold til mange andre hitlister med afstemning.

For det første skal man logge ind for at stemme. Det betyder til gengæld, at man senere i afstemningsperioden kan logge ind igen og ændre sine stemmer. Samtidig er det muligt at høre et lille klip af de forskellige sange i afstemningsmodulet.

'Countdown Midtjylland' sendes på Radio Viborg hver fredag klokken 19-21, og genudsendes desuden søndag klokken 14-16.

Den første førsteplads gik til 'Turn The Lights Off' med Jon & DJ Kato, der på onsdag optræder til Radio Viborg SpringParty. Faktisk kan fire af sangene fra top 5 opleves til Radio Viborgs store påskefest i denne uge. Hele ugens top 20 kan ses på:
http://radioviborg.dk/article/20100326/RVB/100329688/1740/rvbfors



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -