Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


VLR fik networking-sendetilladelse
Fredag 13. juni 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lokalradionævnet i Vejle og omegn gav i går VLR Hit FM en networking-tilladelse, således at radioen får mulighed for at networke. VLR Hit FM havde søgt om at få lov til at networke med The Voice, men VLR-direktør Peter Bruun Hansen oplyser, at man fik en generel tilladelse til at networke - uden at der er sat navn på, hvem man eventuelt skal networke med. Bliver networking aktuelt, ændrer 'VLR Classic' navn og format.
VLR Hit FM søgte i begyndelsen af april måned 2003 det lokale nævn om, at få lov til at networke med The Voice. Men det er slet ikke sikkert, at det bliver The Voice, der blive dén kanal, der skal networkes med. Det afhænger bl.a. af udfaldet af radioauktionen den 18. juni, hvor det afgøres om bl.a. SBS (The Voice) bliver en af vinderne.

"Vi vil gerne samarbejde med The Voice, som har været en god samarbejdspartner igennem mange år", understreger Peter Bruun, men måske viser der sig andre muligheder, når resultatet af auktionen den 18. juni er kendt.

Det ligger fast at VLR Classic ikke vil blive videreført uændret, når VLR Hit - antageligt inden længe - skal indgå i et networksamarbejde. "VLR Classic bliver den lokale kanal, som vil komme til at komplementere networkskanalen", oplyser Peter Bruun videre. Hvis networkskanalen bliver en kanal med et "classic-format", vil det være naturligt at formatet ændres til et hit-format. Derudover ligger det fast at VLR Classic kommer til at skifte navn - men til hvilket, er endnu ikke afgjort.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -