Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lønsmann får toppost i EBUs radiokomité
Fredag 29. april 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DRs radiodirektør Leif Lønsmann får fremover en fremtrædende post i EBU's Radio Committee - det politiske organ, der varetager interesserne for de europæiske, Mellemøstens og middelhavslandenes public service-radiostationer. Ved EBU Radio Assembly i København, hvor radiodirektører fra European Broadcasting Unions 52 medlemslande har været forsamlet de seneste dage med DR som vært, er Leif Lønsmann blevet valgt som vicepræsident for radiokomiteen, hvor han hidtil har været menigt medlem.
"Jeg er meget glad for valget, for det er store udfordringer, de europæiske radioer står foran i de kommende år, og som EBU vil fokusere på. Her tænker jeg for eksempel på digitaliseringen af radiomediet, adgangen til frekvenser, rettighedsspørgsmål og den fortsatte programudveksling. DR er i dag EBU's suverænt største "kunde", idet DR sender mere end 1.000 koncerter fra andre EBU-lande hvert år. Samtidig bringer de andre EBU-lande hvert år flere hundrede timers klassisk musik og 30 timers rytmisk musik, som DR transmitterer videre," siger Leif Lønsmann iflg. en pressemeddelelse fra DR.

Lønsmann, der er 49 år, har haft posten som radiodirektør siden 1998 og været ansat i DR siden 1979. Her har både været journalist, redaktionssekretær, leder af radioens prisbelønnede dokumentargruppe og haft jobbet som udviklingschef.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -