Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Limfjord-event i Thisted
Onsdag 20. august 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Limfjord med hjemsted i Nykøbing Mors sendte direkte fra radiobutik i Thisted, hvor en heldig lltter vandt et 40" farvefjernsyn.
Der var kamp til stregen hos Fona i Thisted, da finalisterne i Radio Limfjords seneste konkurrence skulle dyste om gevinsten. Det handlede om et 40’’ fladskærmsfjernsyn, og der blev sendt direkte radio fra gågaden i Thisted i den anledning.

I løbet af de seneste par uger har Radio Limfjords lyttere kunnet tilmelde sig konkurrencen via SMS – med beskeden ’Fona’. Og radioens SMS-modtager har ikke ligget stille ret længe ad gangen. Blandt de mange håbefulde lyttere blev tre finalister fundet, og det var faktisk et helt event i sig selv:

Radio Limfjords studieværter trak en stribe deltagere ud som man så ringede til, og hvis de som det første ord sagde: ”Stik mig en flad, Fona!” - så var de med.

Så det var surt for dem, der blev ringet op og tog telefonen som normalt ... "Hej, det’ Dennis" - og den slags. Men mange havde sat sig for at lave om på vanerne ved at sige ”Stik mig en flad, Fona!” fra mandag til onsdag, og det lykkedes derfor uden stort besvær at få tre lyttere i røret som kunne gå videre til finalen.

De tre finalister var alle godt nervøse inden start, men slappede dog alle lidt mere af, da de fik at vide, hvad konkurrencen gik ud på: de skulle finde fjernbetjeningen til det attraktive fjernsyn et sted inde i Fona forretningen i Thisted og tænde for det!

Det gik slag i slag, fjernbetjeningen var gemt lidt af vejen så der gik op mod ti minutter inden vinderen glad kunne trykke på den rigtige fjernbetjening. På det tidspunkt lå der i hvert fald 15 der ikke duede, og finalisterne var efterhånden enige om, at det ikke var helt så let som først antaget.

Hele foretagendet blev fulgt af en pæn skare nysgerrige samtidig med at alle Radio Limfjords lyttere kunne følge slagets gang i radioen, hvor radiochef Allan Josefsen og studievært Nini Jolander dækkede det direkte.

Vinderen blev Morten Sandal fra Bjergby (billedet), og han var rigtig glad da han slæbte af sted med en stor kasse efter spændingen var udløst.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -