Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Casper Christensen raser på Suzanne Moll
Mandag 21. maj 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
TV 2 Radios nyheds- og programchef Suzanne Moll har besluttet at gøre Se og Hørs chefredaktør Henrik Qvortrup til fast kommentator på nyhedsprogrammet 'Nyhedsministeriet'. Det behager ikke Casper Christensen. Han har iflg. B.T. hidset sig op overfor Suzanne Moll og forlangt at samarbejdet med Qvortrup skulle standses øjeblikkeligt. Det har Casper C dog ikke fået noget ud af - endnu.
Casper Christensen har et nærmest legendarisk hade-forhold til Henrik Qvortrup og ugebladet Se og Hør, siden det kulørte ugeblad kunne afsløre at Casper havde et forhold til Iben Hjele - samtidigt med at han var gift med Anette Toftgaard.

Casper Christensen har tidligere haft held til at "gøre gengæld" overfor ugebladet. Tv-kanalen TV 2 Zulu, der pga. Casper og hans venners store dominans her af Ekstra Bladet betegnes som Casper Christensens "anden legeplads" (udover TV 2 Radio. /red.), undlod således at indbyde Se og Hør til at deltage i tv-stationens Zulu Awards - efter pres fra Casper Christensen.

Casper C. har dog - endnu - ikke haft held til at få presset Henrik Qvortrup ud fra TV 2 Radio, selv om han har talt med store bogstaver overfor TV 2 Radios nyhedschef og konstituerede programchef, Suzanne Moll. Iflg. B.T. kommenterer Henrik Qvortrup stadig på stort og småt i 'Nyhedsministeriet' på TV 2 Radio.

- - -

Foto: Casper Christensen i radiostudiet i sit private hjem, hvorfra 'Kongen af Danmark' på TV 2 Radio blev sendt til og med sidste uge. (Fotograf: Ricco Wichmann, TV 2)




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -