Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3s 'Uundgåelige' runder nr. 1000
Mandag 6. juni 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I næste uge - uge 24 - runder 'P3s Uundgåelige' det magiske tal – nr. 1.000. Det vil blive fejret på kanalen, hvor playlisten i uge 24 udelukkende kommer til at bestå af sange, der har været P3s Uundgåelige gennem tiden.
P3s Uundgåelige har gennem de sidste 20 år hyldet én aktuel single - som oftest fra et nyt navn på musikscenen - og kvitteret med A-rotation og masser af airplay i en hel uge på P3.

Det vil blive fejret mandag til fredag på P3 i uge 24 fra den 13. - 17. juni - hvor lytterne kan se frem til at deres radiokanal kommer til at lyde noget anderledes end den plejer…

Playlisten kommer nemlig udelukkende til at bestå af sange, der har været P3s Uundgåelige gennem tiden. Og listen af Uundgåelige gennem tiden er ifg. en pressemeddelelse fra DR ganske varieret og skulle give "en række fantastiske musikalske tidsbilleder, der med garanti vil vække både nostalgiske følelser og smil på læben: Fra Shubidua til Fallulah og fra Niels Hausgaard til L.O.C.!"

I det hele taget står uge 24 på 3 i det ’Uundgåeliges tegn’. Lytterne kan nemlig også stemme på den bedste Uundgåelige gennem tiderne, høre danske artisters nye fortolkninger af deres yndlings-Uundgåelige single – og meget mere

Det hele startede i Go’ Morgen P3 tilbage i 1991, hvor de daværende værter Margaret Lindhardt, Britta Rohde, Carsten Wiedemann og Uffe Stenstrup introducerede den allerførste ’Ugens Uundgåelige’, som det hed dengang. Den første Uundgåelige nogensinde blev introduceret for P3-lytterne i uge 7 i 1991, og var singlen ’My Side Of The Bed’ af Susannah Hoffs, der nok er bedst kendt som sanger og guitarist i den populære kvindegruppe ’The Bangles’.

Siden da har P3's Uundgåelige udviklet sig og er iflg. DR bleet til en vigtig institution på den danske musikscene, der har været en afgørende karrierekatalysator for store danske artister gennem tiden: Fra The Sandmen til Nephew og fra Sort Sol til Mew.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -