Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Tæskeholdet genopstår i en særudgave af 'Mads & Monopolet'
Onsdag 4. oktober 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De kloge hoveder i P3-programmet ’Mads & Monopolet’ skiftes lørdag den 14. oktober ud med Danmarks populæreste tæskehold. Casper Christensen, Jan Gintberg, Mads Vangsø og Søren Søndergaard hjælper Mads Steffensen med at befri P3-lytterne for deres byrder.
Det er efterhånden ti år siden Jan Gintberg første gang tordnede sin megafonforstærkede tale ud til den del af nationen, der var forsamlet på Worsåesvej og ved hundredtusindvis af radioapparater rundt om i landet. Og det er cirka lige så lang tid siden en håndfuld radioværter fik folk til at cykle gennem Magasin, sætte frimærker på Scientologys hus og synge med på Fredagssangen.

’Tæskeholdet’ med Casper Christensen, Jan Gintberg, Mads Vangsø, Søren Søndergaard, Jade-Leila, Klokkelærlingen og alle de andre er en af P3’s allerstørste succeser gennem tiderne. I anledning af programmets ti års jubilæum vender fire af Tæskeholdets hovedkræfter tilbage til P3 for at redde verdenssituationen for P3-lyttere med hovedbrud. Det skriver DR i en pressemeddelese i dag.

Bølgerne går højt, når ’Mads & Monopolet’ hver lørdag indtager æteren. Intet problem er for stort eller lille til at blive endevendt af panelet og de licensfinansierede råd er som regel - deres lave pris til trods - både gode og underholdende.

Der bliver aldrig lagt fingre imellem, og derfor virker det såre naturligt at lade det hårdtslående radiotæskehold - repræsenteret ved Casper Christensen, Jan Gintberg, Mads Vangsø og Søren Søndergaard - uddele gode råd og verbale huskekager til P3-lytterne i denne særudgave af ’Mads & Monopolet’.

Programmets holdleder, Mads Steffensen siger om udsigten til at få besøg af Tæskeholdet i monopol-studiet:

"For ti år siden væltede Tæskeholdet radioen med så meget smæk, at de altid vil blive husket. Men faktisk har vi ikke hørt de fire sammen lige siden. Jeg glæder mig til at få besøg af dem og høre, hvordan de vil håndtere de store og små dilemmaer, som lytterne ringer og skriver ind med. For selv om Monopolet er et andet end sædvanligt, så gør vi som vi plejer og tager lytternes problemer alvorligt, selv om vi har det sjovt. Har du et dilemma, du ikke selv kan løse så spørg Monopolet - deltagerne siger, hvad de mener. Lørdag 14. oktober er det Tæskeholdet med Casper, Jan, Mads og Søren, og det bliver aldeles fremragende."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -