Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jens Rohde åbnede RadioDays med hip til de lokale radiostationer
Lørdag 25. januar 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Hvis de lokale radiostatioer alene opfører sig som landsdækkende radiostationer, så tror jeg mange kommer til kort". Det sagde Jens Rohde, politisk ordfører for Vensre, ved åbningen af RadioDays lørdag i Radiohusets koncertsal. Rohde fastslog, at de lokale stationer skal kende deres udgangspunkt og finde deres eget værdiset for at klare sig når der kommer øget konkurrence.
Jens Rohde sagde i sin velkomsttale, at det var en bragene god idé at lave et arrangement som RadioDays og benyttede lejligheden til at fortælle om sin egen radiobaggrund fra Rado Viborg. Rohde fortalte levende og varmt om den spændede tid i den lokale radiostations spæde barndom, men fastslog også, at det var afgørende at radioerne hele tiden udviklede sig. "Det er noget pjat, hvis man taler om at det er så synd, at det ikke længere er, som det var engang", sagde Rohde og undrestregede vigtigheden af at der sker en udvikling. "Det er ikke længere så charmerende, hvis det 5 årige barn stadigvæk kun kan kravle".

Rohde sagde også, at de radiostationer, der kun leverer et lydtapet i virkeligheden er et udtryk for ligegyldighed. Stationerne skal i stedet spekulere lidt mere på deres udgangspunkt og skal spørge til sin ege eksistensberettigelse for på den baggrund at beslutte sig til den enkelte stations fremtid.

Rohde forsatte sin hyldest til radiomediet, og omtalte at radioen er det massemedie vi bruger mest tid på. Vi bruger mere tid på radio, end vi bruger på alle mulige andre ting, sagde Rohde og sluttede med at fastslå, at radio skal behandles med respekt, omtanke og kærlighed.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -