Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR ser frem til værdig konkurrence fra TV 2
Onsdag 23. august 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DRs generaldirektør Kenneth Plummer er glad for udfaldet af auktionen over den 5. radiokanal i eftermiddag: "TV 2 er en værdig konkurrent, som har kræfter til at operere på alle platforme. Efter 18 år med konkurrence på tv, ser vi frem til også at konkurrere med TV 2 på radio". Radiodirektør Leif Lønsmann hæfter sig ved, at det ikke alene er godt for DR at der nu kommer radio på FM5-kanalen igen, men at det også er godt for de øvrige radiokanaler i Danmark.
Leif Lønsmann udtaler: ”Det er godt for lytterne, at der nu langt om længe igen kommer lyd på den femte radiofrekvens, fordi det giver mere at vælge imellem. Det er også godt for DR, fordi vi får flere kanaler at spejle os i og udvikle os med. Og endelig er det godt for de øvrige radiokanaler, fordi den femte kanal vil bringe vækst og dynamik til hele radiobranchen.”

Leif Lønsmann understreger, at det er for tidligt at sige, hvad TV 2 vil sende og derfor også, hvad det vil betyde for DRs radiokanaler:

”Men det er jo helt naturligt, at radiolytningen nu vil fordele sig på flere kilder, og at DRs markedsandel derfor vil falde. Det, der betyder mest for os, er, at der ikke er store grupper af befolkningen, som helt står af DR og dermed går glip af et ikke-kommercielt alternativ til reklameradioerne. DR skal ikke være størst for enhver pris, men vi skal altid være bredest. Vi er ejet af samtlige danskere, og derfor skal alle danskere af og til kunne finde noget af interesse på mindst én af vores kanaler.”


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -