Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR lukker P4's 'De Ringer, Vi Spiller'
Tirsdag 7. november 2006
Af Karsten Jensen
 
Efter 38 år er det nu endegyldigt slut med det populære quiz- og samtale program 'De ringer - vi spiller'. Programmet har haft flere forskellige studieværter. Den mest kendte i rollen er Jørn Hjorting og i de seneste år Keld Heick og Jørgen de Mylius, der nu må vige pladsen til nytår til fordel for et nyt gennemgående formiddagsprogram på P4 med Nis Boesdal.
”Jeg har fået at vide for et stykke tid siden, at ’De ringer, vi spiller’ skal stoppes. Så vidt jeg har forstået, er det led i en større programomlægning,” siger Jørgen de Mylius til B.T. og medgiver, at han ellers var klar til at tage en tørn mere på programmet.

’De ringer, vi spiller’ blev startet af Jørn Hjorting i september 1968, og han var det ofte udskældte, men meget populære programs faste vært, ind til han for knap 10 år siden forlod DR. I de seneste år har Keld Heick, Jørgen de Mylius og Vagn Pilegaard på skift været værter på udsendelsen.

P4-redaktør Ole Damgaard siger til B.T., at lukningen skyldes en ny struktur på kanalen, der bl.a. betyder, at Nis Boesdal skal være vært to timer hver formiddag på et nyt program, der p.t. er under udvikling. Ole Damgaard benægter dog, at programmet lukkes, fordi det er gammeldags, men det har kørt længe, og der er nu masser af programmer, hvor folk kan ringe ind, quizze og være med på den ene eller anden måde, ”Vi ved, at det Nis Boesdal laver fra Århus, er mere populært,” siger Ole Damgaard, der satser på højere lyttertal med det nye program. Ole Damgaard vil dog på den anden side ikke blive forbavset, hvis der rejser sig en lytterstorm ved programmets lukning, ”Der er altid nogen, der ringer og skriver, hver gang vi laver noget om, uanset om programmet er elsket eller ej,” siger Ole Damgaard.

Programmets stifter og mangeårige vært Jørn Hjorting siger til B.T., at beslutningen vækker stort vemod hos ham, og han nok vil fælde en tåre. Jørn Hjorting, der nu laver et lignende program på dk4, er ikke i tvivl om, at der fortsat er plads til et samtale- og quizprogram. Han mener tilmed, at det burde være et must, ”Hvis jeg var direktør, var det ikke blevet stoppet,” siger Jørn Hjorting til B.T.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -