Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny kristen radiostation på nettet
Torsdag 10. december 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Kristen NetRadio er navnet på en ny kristen radiostation, der sender hver dag kl. 7-23 på internettet. Det er Indre Mission, der står bag stationen og man sender fra Missionscentret Stjernen i Risskov, Århus.
Kristen NetRadio er realiseringen af en syv-otte år gammel drøm. Når et først er lykkedes nu, skyldes det økonomien i projektet. Udgifterne til etableringen af radioen er løbet op i 30.000 kr. og dertil kommer afgifter til KODA og Gramex, der ifølge stationsleder Simon Thidemann årligt beløber sig til det samme.

Han forklarer til Indre Missions Tidende, at man ikke er i tvivl om, at der er et marked for den nye radiostation, der har de 21-39 årige som målgruppe.

Selv om det er Indre Mission, der står bag radioen, så ønsker man ikke at udelukke nogen. "Vi er et bredt kirkeligt koncept, og det kan man godt være uden at give køb på teologien. Vi har god opbakning fra folkekirker og valgmenigheder i Århus," forklarer Simon Thidemann.

Kristen NetRadio udspringer fra Kristen LokalRadio i Århus, men kun to programmer samsendes - nemlig Morgenradioshowet og eftermiddagsprogrammet 'Perfect Monday' (mandag 17-19).

Morgenprogrammet er et særligt satsningsområde. Her er der ansat to lønnede medarbejdere, Erik Laudal og Morten Vibert, der i første omgang har fordelt vagterne imellem sig.

"Musikken i morgenradioen er lovsang og pop. Det er den musiske stil, der er valgt. I løbet af dagen ændrer stilen sig, så der også bliver plads til den lidt hårdere musik," siger Simon Thiedemann videre til Indre Missions Tidende.

Med jævne mellemrum bliver musikken afløst af bibelord for at skabe eftertanke og refleksion over livet.

Om aftenen er der mere snak end i dagtimerne. Her kan man bl.a. høre foredrag, undervisning, oplæsning af litteratur og live-transmissioner fra arrangementer, alle med kristent grundlag.

Kristen NetRadio ønsker ikke at lyde for 'lokalradioagtig', så man har været ude at købe kendingsmelodi og jingler.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -