Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Danskerne stoler mest på Radioavisen
Tirsdag 1. marts 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Danskerne stoler mest på de nyheder, de får fra Radioavisen, og mindst på dem de læser i Ekstra Bladet og B.T. Det viser en ny undersøgelse, der også konkluderer, at danskerne er trætte af konflikt- og sensationsstof, og generelt har lav tillid til medierne. Kun 25 pct. mener, at man kan regne med det medierne bringer.
Danskerne er generelt skeptiske overfor de informationer, de får fra radio, aviser og tv. Blot 26 pct. siger, de har tillid til medierne, og 53 pct. danskerne stoler ikke på, at journalisterne er objektive og dækker alle sider af en sag.

Det viser en undersøgelse, som kommunikationsbureauet Burson-Marsteller har lavet i samarbejde med analysevirksomheden YouGov, der også afslører, at hele 66 procent mener, der er alt for meget fokus på sensation og konflikter i nyhederne.

Med 66 procent af danskerne, der udtrykker stor eller meget stor tillid, er Radioavisen landets mest troværdige medie, mens TV Avisen følger lige efter med 64 pct. Noget efter kommer TV 2 Nyhederne, som 56 procent har tillid til. Bundskraberne er ifølge undersøgelsen Ekstra Bladet og B.T., som kun syv procent af danskerne har tillid til.

Direktør i Burson-Marsteller Kim Larsen mener, at der er tale om lidt af en krise i forholdet mellem danskerne og medierne.

Undersøgelsen er gennemført af analysevirksomheden YouGov. Der er i alt gennemført 1008 CAWI-interview med danskere i alderen 18-74 år, i perioden 28. – 30. januar 2011.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -