Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Mange lyttere melder sig til dialogforum
Fredag 16. januar 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mange ivrige lyttere har allerede meldt sig til det nye dialog-forum, som DR Østjylland via spots i radioen og opslag på hjemmesiden har indkaldt til. De øvrige regionalradioer er også så småt gået i gang med at søge lyttere, som vil indgå i det nye dialogforum, som afløser amtsprogramrådene, skriver DRåben i dag.
Det var amtsrådene, som udpegede medlemmerne, men i de nye dialogfora er det cheferne for regionalradioerne, som står for det.

På DR Østjylland har både spots og opslag på hjemmesiden allerede givet resultater.

Chef for DR Østjylland, Kirsten Vestergaard, vurderer overfor DRåben, at i løbet af et par uger har stationen så mange lytterhenvendelser i hus, at man kan begynde at udvælge mellem 8 og 15 deltagere i det nye dialogforum.

”Der kommer mange tilmeldinger hver eneste dag, og vi fortsætter med at søge deltagere, indtil strømmen begynder at ebbe ud. Vi regner med at gå i gang til marts, og håber, at vi får et rigtig godt efterkritikforum ud af det. Det er jo det, vi bliver klogere af. Vi regner også med at få både en større spredning både geografisk og i køn og alder end det gamle amtsprogramråd, som var politisk udpeget. I det nye dialogforum er der også den fordel, at vi kan blande private brugere med lyttere, som repræsenterer organisationer”.

DR Syd er også gået i gang med at finde deltagere til det nye dialogforum. Her har det i følge DR Syd-chef Tharben Hansen allerede vist sig, at flere af medlemmerne fra det nu nedlagte amtsprogramråd gerne vil være med i det nye dialogforum.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -