Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Så giv os da noget god radio
Mandag 18. maj 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De danske radiolyttere har allerede forholdsvis mange muligheder for at lytte til mainstream radio. Formand for Dansk Artist Forbund Lena Brostrøm Dideriksen tror ikke rigtig på, at det er mere af dét, danskerne ønsker sig. Danskerne vil overraskes, og derfor mener Lena Brostrøm, at dem 4. radiokanal - FM4 - skal drives af en udbyder, der vil fokusere på produktionen af programmer.
Lena Brostrøm Dideriksen skriver i dag i Berlingske Tidende, at der er behov for, at der på den 4. landsdækkende radiokanal (FM4) findes en radiostation, der vil lave produktion med en redaktionel profil, der løbende og nysgerrigt tager stilling til indhold, hele formidlingen af den enorme diversitet i musikproduktionen i dagens Danmark.

Hun fortsætter: "Vi skylder det til alle os sultne lyttere, der synes, at der mangler en formidlende, vægtig landsdækkende musikradio, og vi skylder det faktisk også til alle de mange fantastiske professionelle kunstnere, der også rigtig gerne vil sættes i en seriøs, formidlende sammenhæng og være med til at fortælle musikkens her og nu-historie samt være med til at dokumentere den danske kulturarv."

DAF-foirmanden mener, at danskerne "vil overraskes, vil opleve den gode historie, den dygtigt formidlede, den kvalificerede og ægte dedikerede radioproduktion."

Indlæget er udformet som et åbent brev til kulturminister Carina Christensen, der opfordres til at tage betragtninger om kvalitet, kultur og arv med, når det skal afgøres, hvem der skal sende på FM4.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -