Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radionet lukker Guld FM
Mandag 26. januar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
En af Danmarks største lokale/regionale radiostationer - Guld FM - lukker. Det oplyser radiofestivalen Radiodays på sin hjemmeside. I dag er de fire studieværter på Guld FM - Lisbeth Døssing, Adam Lehn, Dorthe Laulund og Per Madsen blevet fyret. Dermed har Nordjyske Medier skåret 12 radiostillinger væk de seneste få dage.

"Vi er alle mærkede og stemningen er trykket. Vi har måttet sige farvel til fire gode medarbejdere, der ikke bare har været 'medarbejdere'. Holdet har det næsten familiært med hinanden og derfor rammer den her situation også ekstra hårdt," udtaler radiochef for Radionet i Aalborg, Kent Kordt, til radiofestivalen Radiodays.

Radiodays forklarer fyringerne af de 12 medarbejdere på både RadioNyhederne og på Guld FM - der dermed begge lukkes ned - med, at Radio Viborg har forladt Radionet-samarbejdet.

Så vidt radionyt.com erfarer har RadioNyhederne dog givet underskud i stort set hele sin eksistensperiode og det største slag mod RadioNyhederne kom for et års tid siden, da Radio 100FM droppede RadioNyhederne.

Radiofestivalen Radiodays oplyser - så det ikke kan misforstås - at Guld FM lukkes, men iflg. Kent Kordt kan han ikke løfte sløret for, hvad der skal ske med Guld FM. Kordt siger dog til Radiodays, at de fyrede medarbejderne - efter afvikling af ferie - er fritstillede og at Guld FM efter weekenden begynder at sende non-stop. Kordt bekræfter med andre ord ikke, at Guld FM lukkes. Først i næste uge vil Radionet løfte sløret for fremtidsplanerne for Radionets to formater: Hit FM og Guld FM.

Det skriver radiofestivalen Radodays på sin hjemmeside. Det er Radionet, DR, SBS, Talpa og Radioerne, der står bag Radiodays.

Selv om lyttertallet har været i tilbagegang de senere år, så er nordjyske Guld FM den næstmest aflyttede lokale/regionale radiostation i Danmark målt på antal ugentlige lyttere. Iflg. Gallup havde Guld FM i 2. halvår 2008 samlet (i Nord-, Midt- og Vestjylland) i alt 181.000 ugentlig lyttere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -