Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Nordfyn bliver til Bogense Nærradio
Onsdag 21. juni 2006
Af Eric Larsen
 
Bølgerne er gået højt på Nordfyn i forbindelse med navngivningen af den nye kommune. Efter den netop overståede folkeafstemning er grøfterne mellem lokalsamfundene – og dermed mellem tilhængere af enten 'Nordfyns Kommune' eller 'Bogense Kommune' – dybere end nogensinde før. Radio Nordfyn tager nu konsekvensen og skærer ned på sit dækningsområde, og skifter navn til 'Bogense Nærradio'.
Bogense Nærradio er i hvert fald det navn, som daglig leder John Aagaard forventer, man vil gå i luften under når man vender tilbage i æteren 5. august, efter veloverstået sommerferie. Ifølge Fyens Stiftstidende vil man koncentrere sine kræfter – og dermed sin nyhedsdækning – om Bogense med opland. De fleste af radioens medlemmer og medarbejdere er fra Bogense, og her har stationen flere steder ikke følt sig velkommen længere når man sagde man kom fra Radio Nordfyn.

Sidste uges folkeafstemning blev i øvrigt et klart ja til navnet 'Nordfyns Kommune' – men først og fremmest pga. stemmer fra Otterup og Søndersø. I Bogense Kommune var der et klart ønske om navnet Bogense Kommune.

Uanset de lokale stridigheder fortsætter transmissionen af kommunalbestyrelsesmøderne fra Otterup og Søndersø kommuner året ud på FM 94,2 – indtil de gamle kommuner bliver nedlagt. Men skulle andre have lyst til at starte græsrodsradioer op i en af Bogenses nye søsterbyer, vil Radio Nordfyn / Bogense Nærradio gerne være behjælpelig med gode råd og ledig sendetid.

Spørgsmålet er så, hvor meget sendetid der bliver tilbage at gøre godt med, når det centrale Radio- og TV-nævn i den kommende måned fordeler al ledig sendetid.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -