Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Suzanne Moll vender tilbage til DR
Torsdag 24. september 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
B.T.’s 48-årige chefredaktør og tidligere programchef for TV 2 Radio, Suzanne Moll, vender tilbage til DR. Her bliver hun fra 1. november underdirektør i DR Programproduktion med ansvar for strategi, og samtidig bliver hun stedfortræder for direktøren for DR Programproduktion, Mette Bock.
Suzanne Moll er oprindeligt uddannet bibliotekar, men hun har nu over 20 års erfaring inden for radio- og tv-produktion; heraf de 12 år i DR.

Umiddelbart inden Suzanne Moll forlod DR i 2006 var hun chef for DR København, og siden da har hun først været nyheds- og programchef for TV 2 Radio med strategi, forretningsudvikling og økonomistyring som en del af ledelsesopgaven. Senere blev hun konstitueret som direktør for kanalen, og efter TV 2 Radios lukning blev hun sidste år chefredaktør på B.T.

"Jeg har lært meget af mine år uden for DR, og jeg glæder mig til at vende tilbage. Stillingen som underdirektør fører mig videre ad det spor, jeg har fulgt gennem de seneste år. Jeg er meget optaget af sammenhængen mellem strategi, økonomi og produktionen af indhold. Og kombinationen af ledelseserfaring fra andre virksomheder og mange års erfaring i DR, synes jeg, er et rigtigt godt afsæt," siger Suzanne Moll iflg. en pressemeddelelse fra DR.

Den kommende underdirektør har tidligere arbejdet i flere forskellige afdelinger i DR med at producere programmer. For eksempel som studievært på P3 Eftermiddag, reporter på TV-Avisen og programudvikler og studievært på DR2’s bogprogram ’Bestseller’.

Suzanne Moll har også været indlandsredaktør på Radioavisen med udvikling af P3 Nyheder som en af sine arbejdsopgaver og altså også cheferfaring fra en af DRs regionale stationer, som også er en vigtig brik i DR Programproduktion.

Samtidig med at Suzanne Moll bliver ansat, bliver stabschef Gitte Brandt udnævnt til underdirektør i DR Programproduktion med ansvar for ressourcer. Gitte Brandt har siden januar 2008 haft ansvar for den samlede stab i DR Programproduktion.

”Vi er i gang med en reorganisering af staben i DR Programproduktion, og jeg ser frem til samarbejdet med Suzanne Moll. Jeg er sikker på, at vi vil supplere hinanden optimalt, da vore kompetencer samlet set rigtig godt dækker de udfordringer, vi står over for, både i DR Programproduktion og i relationerne til det øvrige hus,” siger Gitte Brandt.


Foto: Suzanne Moll bliver underdirektør i DR Programproduktion med ansvar for strategi. Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen


ANNONCE:
Spil med om 500.000.000 kr. i Klasselotteriet. Drømmer du om en milliongevinst? Så spil, hvor chancen er størst. Der er 500 millioner i puljen, 108 milliongevinster og mere end 210.000 glade vindere hvert år. Prøv Klasselotteriet NU og vind rejser for to til Paris med 5.000 kr. i lommepenge.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -