Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Virksomheder rekrutterer medarbejdere med radioreklamer
Fredag 8. december 2006
Af Thomas Nielsen
 
Flere virksomheder har fået øjnene op for radioreklame, når der skal rekrutteres nye medarbejdere. Forklaringen er, at annoncering via radio dels når ud til personer, der tilbringer meget tid i deres biler og dels personer, der ikke er aktivt jobsøgende.
Politiet, Sterling og Vordingborg Køkkenet. Det er bare nogen af de danske virksomheder, der har haft succes med at overvinde arbejdskraft-mangel ved hjælp af radio-reklame, skriver idag.dk.

Indtil videre har der især været succes med at nå f.eks. sælgere, montører og andre faggrupper, der hører meget radio i deres biler.

"Den store fordel ved radio er, at man når ud til en masse, som ikke er aktivt jobsøgende - bl.a. en masse unge som ikke ved præcist, hvad de vil," siger Birthe Hollmann, der er chef for kabinepersonalet i Sterling.

Karsten Lange, der er commercial manager for Det Danske Radiobureau, mærker en stigende interesse for radioreklame, der henvender sig til enten ledige, eller folk i brancher med mangel på arbejdskraft:

"Radio-reklame virker på en anden måde end traditionelle job-annoncer. Man kan være mere kreativ, og først og fremmest kan man også nå ud til folk, der ikke er aktivt jobsøgende. Det betyder, at man har mulighed for en masse ekstra ansøgere," siger Karsten Lange.

Det Danske Radiobureau har haft 10 kunder i 2006, der har haft succes med radio-spots. Vordingborg Køkkener fik 3 gange så mange ansøgere som normalt, da de søgte 35 nye sælgere for nylig.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -