Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nye programmer og nye tiltag på MainFM
Lørdag 12. februar 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Internetradiostationen MainFM har her i begyndelsen af 2011 introduceret en række nye programmer, og har samtidigt fået udviklet egen iPhone app.

"2011 er året hvor mange nye ting popper op på MainFM - og det er kun takket være vores fantastiske lyttere," fortæller MainFMs indehaver Jesper Pedersen til radionyt.com.

Et helt nyt program er 'Luftens Rotter', der tidligere blev sendt på FM-stationen Young FM. Værter er T-Staal og Sia, og programmet sendes hver mandag fra kl. 18-21.

'Hansen On Air' er tilbage onsdag, fredag og søndag, og JesperP har selv lavet sit tirsdagsshow om til 'F.G.T', hvilket (naturligvis) står for 'Fuld Gas Tirsdag'. Her præsenterer JesperP bl.a. forskellige bootlegs og remixes.

Martin Svanborg vil hver torsdag præsentere alt lige fra de 'gamle' 80'er-klassikere til tidens toner i 'Pop Box 7000', og hver søndag aften fra kl. 19 "deler han kærligt ud af al den søde musik, som du kan dele med én du har kær."

Programmet 'Nøglehullet' har fået ny programsponsor, hvilket betyder, at lytterne får mulighed for at vinde forskellige præmier.

MainFM har også fået udviklet en iPhone app, som man gratis kan hente via iTunes. Der finder man også en lille skrivebordsgadget til computeren, som er kompatibel med Windows Vista og Windows 7. Begge dele kan også hentes direkte fra hjemmesiden www.mainfm.dk .

"Vi er i øjeblikket i fuld gang med at opgradere vores systemer. Det gør vi ved at flytte vores streams til nye serverer, ligesom vi har investeret i en ny afviklingscomputer. Desværre kan det medføre lidt udsving under flytningen, men vi arbejder på højtryk på at få det gjort, for at vi kan give vores lyttere en endnu bedre og mere fyldig oplevelse," forklarer JesperP.

Han fortæller videre, at man også - som noget helt nyt - vil afholde videoceleb chats, hvor kendte kommer i studiet og lytterne får mulighed for at stille spørgsmål til disse. Det vil kunne opleves i 'Nøglehullet' på udvalgte søndage fra kl. 15-17, og vil blive afviklet i samarbejde med chatportalen www.nationx.dk .

JesperP slutter med at fortælle, at der er flere nye studieværter på vej på MainFM.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -