Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Peter Sunde fra Pirate Bay til Radiodays
Torsdag 16. september 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Absolut sidste brik er faldet på plads; Radiodays-programmet er færdigt. Der er simpelthen ikke et eneste sekunds tid tilbage på det tætpakkede program, lyder det fra Christian Kjeldsen. En af hovedmændene bag The Pirate Bay, svenskeren Peter Sunde, er i sidste øjeblik tilføjet som et af årets hovednavne.
"Peter har nogle meget, meget markante holdninger til, hvordan fremtidens lyttere kommer til at konsumere musik – og dermed også radio. Jeg hørte ham i Berlin i sidste uge - skarpere og bedre end nogensinde før. Jeg så ham også tale i Danmark i marts måned, hvor han lagde en sal totalt ned. Et par af målene med Radiodays er at inspirere og provokere, og Peters session kommer helt sikkert til at opfylde disse to målsætninger. Det er en kæmpe oplevelse”, siger en glad festivalchef Christian Kjeldsen.

Dermed er årets program lukket, og det offentliggøres med tidspunkter i løbet af fredagen.

Styregruppen bag Radiodays besluttede efter sidste års festival at skære antallet af sessions ned fra cirka 45 til omkring 25. Dette skete dels af økonomiske årsager, men også for, at deltagerne får nogle flere store oplevelser sammen. At der ganske enkelt bliver fuldt hus til mange sessions.

"Det har selvfølgelig gjort, at vi har måttet skære forskellige steder i bredden og samtidigt prioritere det, der så har været vigtigt i år. Derfor vil vi også i fremtiden tage konkrete emner op og gå i dybden med dem. Det sker i år i forhold til reklamesalg i den kommercielle sektor, hvor vi allokerer seks session slots til at komme i dybden på emnet. Næste år kan det ske, at der er nyheder/aktualitet, vi giver en overhaling? Vi kan desværre ikke nå hele paletten rundt uanset, hvad vi gør," siger Christian Kjeldsen.

Radiodays kan i jubilæumsåret i øvrigt glæde sig over, at radiobranchen generelt bakker massivt op om arrangementet. Flere end 300 radiofolk deltager, og det er 80 flere end sidste år.

"Kommerciel regional radio er stadig massivt ramt af den økonomiske krise og derfor mangler stadig folk fra denne sektor. Det er kedeligt – men også forståeligt. Men så glæder vi os over, at Radio 100FM er på banen igen med deltagere," siger Christian Kjeldsen.

Billetsalget til årets Radiodays slutter formelt på fredag – eller når der er solgt billetter til de 325 personer, der er plads til.

Billetsalget sker på www.radiodays.dk .



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -