Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Politikens Lokalaviser og Radio ABC overtager Radio MEGA
Fredag 13. maj 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio MEGA får nu tilført flere ressourcer, idet Politikens Lokalaviser A/S som hovedaktionær og Radio ABC, Randers, i fællesskab overtager radioen. Radio MEGA har i nogen tid haft ønske om kapitaltilførsel for bl.a. at kunne forstærke den journalistiske indsats ikke mindst i det primære område Hillerød, Allerød og Skævinge. "Radio MEGA har ønsket en investor, der giver os mulighed for at øge sendetid og kvalitet uden vores selvstændighed og lokale forankring rokkes. Det har vi fundet i den nye ejerkreds", fastslår direktør fro Radio MEGA, Mette Dahl Juelner (billedet).
"Radio MEGA har et engageret personale og en stærk ledelse", siger adm. dir. Jan Halling, Politikens Lokalaviser A/S. "Vi har til gengæld den redaktionelle kompetence og kapital, mens Radio ABC er en partner med dokumenteret erfaring i drift af stærke, meget lokalt orienterede radiostationer. Vi bliver en tre-enighed, der sammen kan garantere en stærk radio for Nordsjælland", siger Jan Halling.

Politikens Lokalaviser A/S er en af de førende gratisavisudgivere i Danmark, der udgiver lokale ugeaviser i Danmark og Sverige i et samlet oplag på 1.175.000 eksemplarer. Herunder bl.a. Hillerød Posten. Man beskæftiger sig desuden med mange andre former for gratismedier – blandt andet erhvervsaviser, turistguiden Copenhagen This Week og andre guider. Politikens Lokalaviser A/S er et datterselskab af JP/Politikens Hus A/S.

Radio ABC i Randers ejer udover Radio ABC, Radio Alfa og ABC Solo FM - alle i Randers - Radio Skive og har en ejeranpart i Radio Mojn i Aabenraa.

Radio MEGA har været i luften siden 1998, beskæftiger ni medarbejdere og sender dagligt fra 06.00 - 24.00 på 89.4, 106.2 og 106.9 MHz.

Stationen fastholder både navnet Radio MEGA i forbindelse med overtagelsen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -