Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Silkeborg udvider sit sendeområde
Tirsdag 23. maj 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Silkeborg sender fra 1. juni 2006 også fra Skanderborg Kommune, hvor man har indgået en aftale om at anvende frekvensen 106.2 MHz.
Ved årsskiftet besluttede SBS Radio at stoppe sine udsendelser fra masten i Fruering ved Skanderborg. Det var henholdsvis Radio 2 på 98.3 MHz og The Voice på 106.2 MHz som var blevet videresendt fra stedet.

De to frekvenser i Skanderborg kommune sidder henholdsvis De Samvirkende Lokalradioer og Ugebladet på.

For så vidt angår 98.3 MHz blev der lavet en aftale med Talpa, der indebærer at Radio 100FM nu kan høres på denne frekvens - mens der på 106.2 blev sendt klassisk musik nonstop.

Efter nogle forhandlinger med Ugebladets direktør Erik Jørgensen og Skanderborg Antenneforening, er det nu en realitet, at Radio Silkeborg kan starte med at sende fra Skanderborg den 1. juni i år på 106.2 MHz.

Direktør Torben Grøn fortæller, at Radio Silkeborg vil indlemme Skanderborg i sine lokalnyheder, servicemeddelelser, trafik og hvad der ellers kunne være interessant for lytterne i Skanderborg at få med. Skanderborg har ikke, siden Radio Himmelblå eksisterede, haft en lokalradio.

”Vi vil servicere lytterne i Skanderborg på samme måde som vi gør i de øvrige sendekommuner – Hammel, Gjern, Galten, Ry, Them, Nørre Snede og selvfølgelig Silkeborg.” siger Torben Grøn. ”Vi glæder os meget til at kunne dække hele Skanderborg Kommune. Og med en sender i Skanderborg vil vi kunne dække både Ry og Galten endnu bedre end i dag.”

Radio Silkeborg har i det sidste halve år haft en pæn fremgang i lyttertallene, oplyser Torben Grøn videre. Man har lavet en markant tilpasning af musikprofilen, der bl.a. betyder, at der sendes mindre musik for de helt unge og i stedet flere klassikere. Desuden er der sket en omlægning af både morgen- og eftermiddagsfladerne med flere redaktionelle indslag. "Dermed er det lykkedes at give lytterne det billede af Radio Silkeborg, som er hovedformålet – at være DEN LOKALE RADIO i området. Og nu også i Skanderborg området", siger Torben Grøn.

I snart 6 år har Silkeborg nu haft to lokale kanaler – Radio Silkeborg og Silkeborg Guld med hver sin musikprofil. Derudover kan man også se de lokale nyheder - i levende billeder - fra på www.silkeborgTV.dk – alt sammen helt gratis.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -