Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Go'morgen P3 - årets radioprogram
Mandag 29. september 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'Go'morgen P3' sikrede sig den ærefulde titel som 'Årets Radioprogram' på Radio Days, og 'Sport på 3’eren' scorede hele to priser ved Prix Radio på Radio Days.
'Go’morgen P3' blev kåret som 'Årets Radioprogram' lørdag aften på Radio Days. Prisen går til Pia Røn, Julie Bundgaard, Henrik Povlsen, Kanonkongen (Jesper Holm) og producerne Christian Ottenheim, Rune Born Schwartz og Asger Kjær.

Normalt beretter P3's 'Sport på 3’eren' om sejre og nederlag i idrættens verden, men lørdag aften oplevede medarbejderne bag selv at blive topscorere ved Prix Radio. De kunne nemlig hjembringe hele to priser.

Værterne Ulrik Jensen, Maja Rosager og Jacob Panum samt producerne Dorthe Jeggesen og Michael Olesen fik prisen for at have leveret 'Årets nyheds- og aktualitetsprogram'.

Også et spot for 'Sport på 3’eren', der blev lavet op til årets superliga-opstart på P3, modtog en pris. Spottet, der er en skønsom blanding af højdepunkter, speakerbøffer og musik, er lavet af DR Markedsførings Nanna Bernth og Morten Steingrim, og de modtog prisen for 'Årets Promotion for et radioprogram'.

Prisen for 'Årets Radiosatire' gik til Radio Sydhavsøernes ’Anders & Co.’, mens Hit FM’s Skovmand & Bue igen i år hjembragte prisen for 'Årets morgenshow'.

I kategorien 'Årets Radioreklame' gik prisen til Saatchis reklame 'You smell like a woman' for 'Sprite Zero' (sendt på SBS Radio)

Prisen 'Årets Radiopromotion for en event' gik til DR - og Christian Ottenheim, Felix Smith og Sara Otte,der stod bag 'Sell Out Session på P3' på den internationale Humor mod Aids-dag den 1. april i år.

DR's mediedirektør Lars Grarup glæder sig over DRs fem radiopriser: "For DR er det vigtigt, at vi både kan være seriøse og underholdende. Det formår for eksempel 'Go’Morgen P3' og P3's sportsudsendelser efter min mening at være igen og igen, og jeg er særligt glad for netop disse priser, da det er hele radiobranchen, der har været med til at vælge vinderne. Det er noget af et skulderklap - også til vores radiopromotion, der sikrede sig to priser, netop ved at have en skæv tilgang til tingene," siger Lars Grarup.


Foto: Værterne fra Go'morgen P3, nemlig Kanonkongen (Jesper Holm), Julie Bundgaard, Henrik Povlsen og Pia Røn, der fik prisen som Årets Radioprogram. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -