Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Søren Mikael Rasmussen får nyt job i DR
Torsdag 2. maj 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er ikke kun Radio Fyn der skal have ny chef. Programchef for DRs regionalradio i København ’Københavns Radio’, Søren Mikael Rasmussen (billedet) smutter også fra stillingen – og det er fordi han har fået nyt arbejde i DR. Han skal fra 1. september stå i spidsen for de 60 medarbejdere der kommer til at udgøre DRs nye flermedielle enhed, DR Aktualitet og Videnskab. Dermed bliver Søren Mikael bl.a. chef for ’P1 Morgenflade’ og ’Indblik’ i radioen, ’Rapporten’, ’Viden Om’, ’Lægens Bord’ og ’Zee Zee’ og ’Temalørdag’ på TV, samt DR´s ’Videnskabs & IT Portal’ på nettet.
Den 38-årige Søren Mikael Rasmussen glæder sig til at være med til at løfte opgaven med den nye enhed i DR: "Jeg vil gerne prøve ideerne om flermedialitet af i en afdeling, der er skabt med dette for øje, og det bliver tillige spændende at prøve kræfter med at bygge en helt ny afdeling op i DR og dermed deltage i arbejdet med at skabe en ny kultur i DR", siger Søren Mikael Rasmussen.

Søren Mikael Rasmussen har siden december 1999 været chef for DR København, og han har blandt andet også været omkring Radioavisen som indenrigsreporter og jourhavende, og han har været konsulent i det daværende Radioens
Udviklingsafdeling med ansvar for områder som nyheds- og aktualitetsprogrammer. Fra 1997 til 99 havde Søren Mikael Rasmussen en afstikker til TV 2, hvor han var redaktionschef på TV 2 Øst med ansvar for både nyheds og featureproduktion. Ud over sin journalistiske og ledelsesmæssige baggrund har Søren Mikael Rasmussen taget en toårig international uddannelse i systemisk ledelse.

Han starter den 1. juni med at forberede oprettelsen af DR Aktualitet og Videnskab, der dannes 1. september.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -