Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lønsmann giver Bagger ret i kritik
Fredag 14. september 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Ja – vi kom for sent i gang med den intensive nyhedsdækning som situationen krævede”. Det siger direktør for DR Radio, Leif Lønsmann til radionyt.com, som en kommentar til den kraftige kritik radioanmelder Rolf Bagger i dag fremfører i Berlingske Tidende. Men Lønsmann er dog tilfreds med kvaliteten af nyhedsdækningen, da man endelig kom i dag.
Som tidligere omtalt i dag på radionyt.com retter Berlingske Tidendes Rolf Bakker en kraftig kritik af DR Radio, for at komme for sent i gang med dækningen af den alvorlige situation i USA tirsdag.

Radiodirektør Leif Lønsmann siger til radionyt.com, at han giver Bagger ret i dele af kritikken: ”Vi synes også selv, at vi kom for sent i gang med den intensive nyhedsdækning, situationen krævede”.

I starten ønskede DR at ramme så mange lyttere som muligt ved at samsende P1, P3 og P4 – mens den nye P2 fastholdt sin profil med klassisk musik og kulturprogrammer, siger Lønsmann videre og tilføjer: ”Efter den første intensive dækning valgte vi - som i de følgende dage - at lade P1 tage sig af uddybning, baggrund, perspektiver og debat - mens P3 og P4 fortsætter deres kendte programflader med såvel nyheder som musik, dog i sagens natur med hyppigere og længere nyhedsprogrammer når situationen kræver det.”

DR har nu planlagt en intern evaluering af forløbet, med henblik på at lære af erfaringerne for at kunne gøre det bedre næste gang.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -