Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


MMradio er lukket
Mandag 23. marts 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
MMradio drejede nøglen om i går søndag aften kl 23.59. Lukningen skyldtes pres fra danske Gramex og KODA, der iflg. MMradio truer en af de toneangivende værter med retslig forfølgelse pga. radioens danske indhold i de live shows, som radiostationen har sendt.
Internetradioen MMradio og Gramex har været i dialog siden juni måned 2008, oplyser MMradio. På daværende tidspunkt sendte MMradio under svensk licens, og betalte deres vederlag til de svenske ophavsretsorganisationer. Men da MMradio havde danske studieværter, ønskede Gramex, at MMradio skulle lave en aftale med Gramex.

MMradio er på sin side utilfreds med de høje danske vederlag. MMradio anfører, at det beløb, der skal betales i Danmark for at drive en radiokanal på nettet er væsentligt højere end i resten af EU.

MMradio mener også, at der burde kigges på det forhold, at det i Danmark ikke er muligt at søge tilskud til netradio, hvorimod FM stationer kan få tilskud til FM virksomhed.

MMradio ejes nu af Jack Wong, der er bosat i USA. Han ryster på hovedet af de danske regler, men han overvejer at lade MMradio fortsætte som nonstop-kanal - altså uden værter, reklamer eller indhold. Herefter vil Jack Wong så selv prøve at finde værter i USA til af udfylde sendefladen.

Fremtiden for de hidtidige værter på MMradio tegner lidt 'spredt'. De er blevet tilbudt plads på specific.dk, der er den radio i Danmark, der ligger sig tættest op af det MMradios koncept.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -