Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Markedsføring' går i æteren
Torsdag 1. maj 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nyhedsradioen 24/7 lancerer i dag et nyt program i samarbejde med fagbladet 'Markedsføring', der omhandler markedsføring, medier og reklame. Studievært er Jens-Christian Wandt (billedet) og han har dels gæster i studiet og bringer dels interviews fra byen. Programmet, der varer en time, vil blive sendt hver torsdag kl. 18.30 - med genudsendelse søndag kl. 16.05
'Markedsføring' ser samarbejdet med 24-7 som en mulighed for at give markedsføringsbranchen endnu en platform, hvor debat og holdninger kan komme til orde, krydret med nyheder og aktuelle indslag. Desuden giver radiomediet markedsføringsfolket en ny mulighed for at gøre branchen kendt i en bredere del af den erhvervsaktive befolkning.

Samarbejdet mellem Markedsføring og 24-7 er skruet sammen på den måde, at det er Markedsføring's redaktion, der kommer med idéer og input til indholdet, mens 24-7 står for produktion og afvikling af programmet.

Studievært på "Markedsføring On Air" bliver Jens-Christian Wandt, som er "udlånt" fra livsstilsprogrammet "Livs-Wandt" på 24-7.

Nyhedsradioen 24-7 har bl.a. BtB-segmentet og dermed de erhvervsaktive og erhvervsinteresserede danskere som sin målgruppe. Stationen, der for første gang gik i luften for godt et år siden, bygger på et strategisk samarbejde mellem det tidligere Danmarks Erhvervsradio og Radio 2 A/S. Formålet var at skabe en dansk talk-radio, der sender nyheder, interviews, reportager samt debat- og informationsprogrammer 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Radio 2 A/S, der ejes af den amerikanske mediekoncern Clear Channel Communication, driver desuden den landsdækkende musikradio Radio 2 samt Radio Uptown.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -