Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


SBS fyrer folk på The Voice
Fredag 4. januar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Besparelser og omstruktureringer er den interne forklaring på et antal fyringer på The Voice. Officielt er der ingen kommentarer, udover at The Voice er "en dynamisk virksomhed". Forlydender vil vide at SBS vil have dækket penge ind til det skrantende TvDanmark fra The Voice.
Studievært Camilla Warming blev sagt op i december måned og derudover er én fra promotionafdelingen og én fra web-afdelingen blevet afskediget for kort tid siden.

Charlotte Vigel er, så vidt radionyt.com erfarer, kommet ned på halv tid og bl.a. Kenneth Skriver og Lars Hall nu kun ansat på freelance vilkår. Endelig har morgenvært på Pop FM, Elisabeth Wille, selv forladt radioen, og så vidt radionyt.com erfarer har endnu en medarbejder selv sagt op – og det ventes ikke at vedkommende vil blive erstattet.

Direktør for The Voice Henrik Knaack har ingen kommentarer til radionyt.com, men siger dog, at The Voice er "en dynamisk virksomhed".

Fra The Voice oplyses det endvidere, at der er sket genansættelser af to af stillingerne i hhv. promotion og web-afdelingen, og det afvises at der er tale om en fyringsrunde, men at der er snarere er tale om at der ”udskiftes” nogle medarbejdere. Forlydender om, at Voice skal spare – for at SBS kan flytte flere penge over til TvDanmark - er der slet ingen kommentarer til fra Magstræde.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -