Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Humor vigtig for Radio 24syv
Mandag 1. august 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det skal være sjovt! Det er konklusionen, når programstrategierne lægges på de danske tv-og radiostationer. DR søgte for nylig unge komiske talenter, der skal sikre en stærkere humoristisk profil. Den nye konkurrent til P1, Radio 24syv, der går i æteren den 1. november, har humoren som en grundpille i sin programerklæring.
De elektroniske medier konkurrerer om at være sjove.

Direktør for den kommende Radio 24syv, Jørgen Ramskov, mener, at humor er godt stof, når det virker. "Humor er en enormt begavet måde at diskutere ting på. Det kan være en elegant måde at kommentere vores tid på," siger Ramskov, der forudser, at det sjove vil fylde mere i mediebilledet.

Han mener, at humor kan blive folkeeje - og på den måde forbinde lyttere og seere med et medie. "Det er svært at lave godt, men hvis det bliver gjort godt, er det langtidsholdbart. Det er noget, der går ind i sproget. Ligefra Buster Larsens 'Lorteland' til 'Drengene fra Angora' med Team Easy On. Det er klart, at for de kanaler, der laver god humor, bliver det en slags branding," siger direktøren for Radio 24syv .

Radio 24syvs er forpligtget til at sende 25 minutters satire hver dag. Det glæder Jørgen Ramskov sig over. Han vil i det hele taget gerne have en lidt lettere tone i programfladen.

"Det er klart, at der skal man gå forsigtigt, for hvis vi har et seriøst debatprogram om Danmarks betalingsbalance, så kommer der ikke en eller anden stand-upper ind i studiet og råber. Vi vil gerne have egentlige satireprogrammer, og derudover vil vi gerne prøve at få humor og smil ind i vores programflade. Ikke ment som comedy, men som godt humør. Vi vil ikke være så selvhøjtidelige," siger han.

Ramskov understreger dog samtidig overfor Berlingske, at skellet mellem seriøs journalistik og satire skal bevares.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -