Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


'Rygepausen' - ny radioføljeton på P2
Fredag 16. november 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR Radio Drama præsenterer fra på mandag radioføljetonen ’Rygepausen’ på DR P2 - alle hverdage kl. 11.55 og 18.55 - om Ole, Karl og Lennart, der har én ting til fælles: de er de eneste rygere i virksomheden Fenglers.
De er mænd i deres bedste alder. De er en minoritet, der har fået tildelt et lille reservat bestående af en lille boks i masonit. De er forskellige, men der er én ting der bringer dem sammen. De er rygere, og de elsker det.

Vores tre helte mødes hver dag efter frokost i masonit-boksen. Og så går snakken om alt og intet! Er tørretumblere overvurderede og i virkeligheden unødvendige lige som Tivoli? Hvad er det værste ved at være skilsmissefar? Bør der være flere kvinder i chefstillinger, selvom de har strespletter og appelsinhud? Og er det sejt eller irriterende at kunne sige som en pingvin?

Fra på mandag den 19. november kl. 11.55 - og igen kl. 18.55 - kan P2's lyttere lytte med på snakken mellem de tre rygende mænd, der spilles af henholdsvis Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nicolas Bro.

Nikolaj Cederholm er manden bag ’Rygepausen’, og det er hans debut hos DR Radio Drama. Han har både skrevet og instrueret serien, der ganske i Cederholms ånd både er sjov, original og uforudsigelig.

Han har dog ikke været helt alene om at skabe de lidt aparte rygende kolleger. Med på holdet er også Line Knutzon og Lars Kaalund, der begge har skrevet episoder til ’Rygepausen’.

Der er 25 afsnit i radioserien, hvor hvert afsnit varer 4 minutter. Først afsnit på mandag - og sidste afsnit den 21. december. Udover på P2 kan serien høres på www.dr.dk/radiospil.

- - -

Foto: Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nicolas Bro i forestillingen 'Rygepausen'. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -