Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3 og P4 samler ind til Pakistan
Onsdag 26. oktober 2005
Af Karsten Jensen
 
Nu går P3 og P4 på banen for at samle ind til jordskælvsofrene i Pakistan. Onsdag, torsdag og fredag - den 26.-28. oktober - holder P3-programmet 'Mig og Morten Resen' auktion til fordel for jordskælvsofrene i Pakistan. Og fra torsdag 27. oktober til fredag 4. november kan lytterne til P4 Aften få deres musikønsker opfyldt ved at støtte Pakistan-indsamlingen.
Sidst holdet bag 'Mig & Morten Resen' på P3 samlede ind til nødhjælp var i forbindelse med DM i indsamling i maj. Dengang samlede programmet mere end 2 millioner kroner ind på en uge, alene ved hjælp af trofaste lyttere og generøse firmaer.

De penge, 'Mig & Morten Resen' indsamler denne gang, bliver anvendt til hjælpearbejde i Pakistan af de fem organisationer, som er gået sammen om en fælles indsamling - Unicef, Læger uden Grænser, Folkekirkens Nødhjælp, Dansk Røde Kors og Red Barnet.

Indsamlingen i 'Mig & Morten Resen' foregår ved en såkaldt kinesisk auktion. Alverdens firmaer donerer gaver, som så udloddes i programmet. Lytterne sender en sms, der koster 50 kroner, og deltager dermed i auktionen. Den sms, der bliver modtaget, lige inden auktionen stopper, vinder gaven.

'Hjælp Pakistan i Mig & Morten Resen' kan høres på P3 onsdag den 26. og torsdag den 27. oktober kl. 9.05-11 samt i en ekstra lang udgave fredag den 28. oktober kl. 9.05-12.

P4 Aften er på banen i halvanden uge med indsamlingen 'Hjælp Pakistan'. Her foregår indsamlingen ved at lyttere, som indbetaler et beløb til indsamlingen, kan få et musikønske opfyldt. 'Hjælp Pakistan i P4 Aften' sendes hver aften (bortset fra søndag) fra torsdag 27. oktober til fredag 4. november kl. 19.03 til midnat.

På DR1, DR2 og dr.dk er indsamlingen allerede i gang, idet man med skilte opfordrer seerne og brugerne til at støtte den fælles indsamling.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -