Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Alfa på fødselsdags-tour
Torsdag 26. august 2004
Af Karsten Jensen
 
I anledning af Radio Alfas 10 års fødselsdag den 31. august er radioen i hele ugen op til fødselsdagen ’on tour’ i hele det store sendeområde. Det er formiddagsfladen 10-14, der sendes udefra.
Studieværterne ’on tour’ er Niels Fisker og programchef Poul Foged. Tour'en lagde mandag ud i Mariager. I morgen fredag, er det i Randers det gælder, hvor der sendes fra Jaco SuperBest. Her får lytterne samtidig mulighed for at se, hvordan man producerer radio. Man har også chancen for at vinde præmier i Fiskers lille pop-quiz.

Fødselsdagsfestlighederne har været i gang længe på Alfa med en sand gaveregn, der kulminerer med store gevinster i form af rejser m.m. på selve fødselsdagen.

Hver gang man i programmerne hører en lille jingle med ”Hip hurra …”, er det med at ringe ind for at få del i én af de mange gevinster. Samtlige vindere går videre til den helt store trækning tirsdag 31. august, hvor radioens fødselsdag fejres. Her trækkes der lod om en familietur for fire til Tyrkiet med rejseselskabet Nazar, forklarer programchef Poul Foged radionyt.com.

”Ja, og så er vi jo alle i rigtig fødselsdagshumør og opfylder ekstra mange musikønsker”, siger Poul Foged, der opfordrer folk, der har fødselsdag 31. august, om at melde sig. Radio Alfa har nemlig allieret sig med en lokal bager, der er klar med kagemand og boller til de fem første lyttere, der ringer ind og fortæller, at de har fødselsdag samme dag som Radio Alfa.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -