Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ballade forud for generalforsamling i fynske Radio 2000
Søndag 3. februar 2002
Af Eric Larsen
 
I morgen mandag er der generalforsamling i Radio 2000 i Ringe, og en række tidligere medarbejdere, som nu har stiftet deres egen klub, forventer, at deres tilhængere blandt Radio 2000's medlemmer vil møde op med en række skarpe spørgsmål til den nuværende ledelse med ægteparret Ketty og Kurt Sølvberg Jørgensen i spidsen som kasserer og formand. "Sammenholdet", som klubben kalder sig, har åbnet en hjemmeside på internettet, og det har bestemt ikke gjort det dårlige klima mellem de tidligere medarbejdere og Radio 2000 bedre.
Få dage efter åbningen af hjemmesiden modtog Sammenholdet en e-mail fra Kurt Sølvbergs e-mail-adresse. E-mailen, som blev sendt anonymt, var vedhæftet en musikfil i MP3-format og en computervirus, skriver Fyens Stiftstidende. Virusen blev dog opdaget og slettet i tide, og man forsøgte – uden held – at anmelde episoden til politiet

Formanden for Radio 2000 i Ringe, Kurt Sølvberg, er vred over beskyldningerne mod ham for at have sendt computervirus til nogen. Han bekræfter dog overfor avisen, at han har haft virus på sin computer for et par måneder siden.

Som tidligere omtalt på radionyt.com har der været uro på Radio 2000 siden august. I september mislykkedes et kupforsøg mod bestyrelsen og flere medarbejdere blev bortvist ved den lejlighed, og i januar trak også to af radioens medstiftere sig fra bestyrelsen i protest mod ledelsen. Udbryderne har siden slået sig sammen i Foreningen Sammenholdet, med det formål at personerne atter kan komme til at lave radio sammen igen. Enten på Radio 2000, på en anden station eller ved at starte deres egen.

Indtil da er kampånden blevet holdt i live ved bl.a. at Sammenholdets tilhængere sender hilsener på den konkurrerende Radio Midtfyn, hvori man anbringer slet skjulte tilsvininger af Radio 2000. Og nu forventer Sammenholdets formand Jan Garfield Christensen, at deres tilhængere blandt radioens medlemmer møder talstærkt op på Radio 2000's generalforsamling i morgen mandag, hvor stemningen ventes at være på kogepunktet.

Sammenholdets hjemmeside kan ses på http://www.sammenholdet.dk , mens Radio 2000 kan besøges på http://www.radio2000.dk .


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -