Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM sender fra ulovlig position i fredet området nær Århus
Onsdag 7. januar 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
En radio-sendestation er uden tilladelse stillet op på et fredet område ved Jelshøj i Holme Bjerge - det højeste punkt i Århus Kommune, skriver Århus Stiftstidende i dag. Det er Antenne Århus - ved Lasse Christensen og Allan Jensen - der har etableret sendestationen, der anvendes til at udsende Radio 100FM på 106.5 MHz.
Beboere i området lagde kort før jul mærke til, at et par store lastbiler med hollandske nummerplader ankom til ejendommen Jelshøjvej 45, der ligger nabo til selve udsigtspunktet Jelshøj, skriver Århus Stiftstidende. En masse udstyr blev læsset af og monteret i en stor container mellem vejen og ejendommen. Senere kom en parabol-antenne og et par master op. Anlægget på jorden blev straks delvist camouffleret af et hegn.

Avisen fortæller videre, at en familie i området har fået forstyrrelser på deres tv-modtagelse.

Ejeren af ejendommen Jelshøjvej 45, Ebbe Hvirvelkær, siger til Århus Stiftstidende, at anlæget er til privat brug, og at "det rager ikke andre, hvad jeg har stående på min private grund".

Men det er ikke særlig privat - og sende-stationen er opført ulovligt uden nogen form for tilladelse - i et fredet område, hvor der netop er forbud mod opstilling af enhver form for master.

Formand for Antenne Århus, Lasse Christensen, siger til Århus Stiftstidende, at man naturligvis vil holde sig inden for loven: "Jeg ved godt, at Jelshøj er et følsomt område, og derfor har vi gjort meget ud af at anbringe tingene, så de forstyrrer omgivelserne og landskaberne mindst muligt. Antennen er ikke ret høj og opsat ved nogle træer. Jeg var ærlig talt ikke klar over, at det kræver en særlig tilladelse, når udstyret er sat op på privat grund"


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -