Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Voice og 'Rutschebane Mareridt - Part 3'
Tirsdag 13. april 2004
Af Karsten Jensen
 
For 3. år i træk er The Voice klar med den ultimative udholdenhedstest direkte fra Tivoli i København, forud for den nye Tivoli-sæson der begynder den 16. april.
I 2002 blev 9 lyttere's Rutschebane Mareridt til virkelighed, da Voice lod dem køre i rutschebane non stop fra morgen til aften i flere dage ... i 2003 blev natten taget i brug og udfordringerne blev endnu større for deltagerne.

Fem Voice-lyttere steg i morges ombord på verdens ældste rutschebane. I anledningen af det royale bryllup, hvor Frederik endelig gør Margrethe til 'hele Danmarks svigermor' gælder for de fem deltagere, at de også har deres svigermødre med. Og til at understøtte de familiære bånd er de lænket sammen i håndjern.

Tre gange dagligt skal deltagerne udfordres af Dæmonen - Tivoli's nye rutschebane, der med en fart på 77 km/t suser deltagerne gennem 3 loops på den næsten 600 meter lange og 28 meter høje bane.

Dét par, som sidder længst tid i 'Rutschebane Mareridtet' vinder en jordomrejse for 2 personer, og svigermor får en Luksus Gourmet Weekend.

The Voice sender live fra Tivoli fra morgen til aften hele ugen og foruden at kunne følge deltagerne i radioen, kan lytterne og se deltagerne via webcam på radioens hjemmeside, og samtidigt deltage i en SMS-afstemning.

Interessen for eventen har været enorm fortæller SBS promotionchef Jakob
Riis: "Vi har trods de strenge konkurrencebetingelser modtaget utroligt mange tilmeldinger fra lyttere i hele landet og de endelige deltagerpar repræsenterer dermed også vores forskellige sendeområder".



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -