Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P4 Lolland-Falster for en dag
Onsdag 18. marts 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På lørdag den 21. marts skifter DR Sjælland navn til P4 Lolland-Falster - men dog kun mellem kl. 9 og 12. Baggrunden er, at mange var utilfredse med navnet DR Sjælland, som stationen blev døbt i 2007.
”Det skabte dengang en del protester syd for Storstrømmen, hvor lytterne på Lolland-Falster undrede sig over det nye navn, og gav udtryk for, at de frygtede at blive glemt af P4,” siger eventkoordinator fra DR Sjælland Anders Bisgaard.

Ikke færre end 32 medarbejdere, 13 lokaliteter, 1.000 flyers og to sendevogne er blot nogle af ingredienserne til eventen 'P4 Lolland-Falster' på lørdag.

”Vi laver en vaskeægte radiofest på Sydhavsøerne. Det sker, fordi vi gerne vil vise landsdelens lyttere nye sider af Lolland-Falster. Det har aldrig været vores hensigt at glemme beboerne på Lolland-Falster,” forklarer Anders Bisgaard og understreger, at DR Sjælland stadigvæk laver masser af historier fra øerne.

Det bliver Maria Hollænder og Dennis Johannesson, der bliver værter i Nakskov når DR Sjælland indtager Lolland og Falster.

Udover reportager fra Nakskov, Nykøbing F, Maribo, Stubbekøbing, Sakskøbing, Rødby og Nysted har stationen udstationeret reportere overalt på Lolland-Falster.

Møder lytterne de regionale radiofolk på Lolland og Falster kan man deltage i en konkurrence, hvor præmien er en gourmetmiddag for to. Derudover er der DAB-radioer på højkant i en 'find Holger' konkurrence. Tre reportere skjuler sig rundt omkring på Sydhavsøerne, og den første der finder dem vinder en radio.


Foto: Dennis Johannesson er vært når P4 lørdag den 21. marts sender fra Lolland og Falster. (Foto: DR Sjælland)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -