Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


SLR ønsker Radio Valde held og lykke
Torsdag 29. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
"Vi på Radio SLR har altid haft det bedste forhold til Radio Valde og har absolut ingen intentioner om, at forsøge at skade dem". Det siger radiochef for Radio SLR, Steffen Stenbæk (billedet), som en kommentar til Radio Valdes udlægning af artikler skrevet i Sjællandske. Han understreger, at det ikke har været drøftet i Sjællandskes mediehus, at man skulle forsøge, at påvirke Radio Valdes situation. Steffen Stenbæk beklager samtidigt brugen af forældede lyttertal for SLR.
Historien opstår i TV2 Øst, hvor det fremgår, at der ikke findes pålidelige lyttertal for Radio Valde. Det er den bemærkning, der får en journalist ved Sjællandske til at spørge nærmere ind til om det kan passe, forklarer Steffen Stenbæk.

"Er det rigtigt, at der ikke findes pålidelige lyttertal for Radio Valde?", spørger journalisten fra Sjællandske og radiochef for Radio Valde, John Nielsen, svarer: "Ja, vi har ikke fået lavet lyttertal de sidste 10 år."

Steffen Stenbæk siger, at journalisterne på Sjællandske jo kan skrive de historier de mener skal fortælles. "Det kan og vil vi på Radio SLR ikke påvirke".

"Vi på Radio SLR har altid haft det bedste forhold til Radio Valde og har absolut ingen intentioner om, at forsøge at skade dem", fortsætter Stenbæk.. "Vi har ved flere lejligheder haft konkret samarbejde med Valde, - bl.a. lånt dem udstyr. Vi har allerede en sender stående på Bogø - få km fra Vordingborg - og har ikke behov for dobbeltdækning af området. Det har ikke været drøftet i vores hus, at vi skulle forsøge, at påvirke Radio Valdes situation."

Steffen Stenbæk har overfor bestyrelsesformand i Radio Valde, Jørgen Damgaard, ønsket dem held og lykke og udtrykt sin medfølelse. "Jeg kender turen fordi vi selv har haft store økonmiske problemer for ca. 10 år siden."

Stenbæk siger videre, at det ikke er korrekt, når radionyt.com skriver, at "Radio SLR i store annoncer bruger forkerte tal". Det er dog rigtigt, at "der har indsneget sig en banal fejl i nogle af de små klodsannoncer som Sjællandske benytter".

SLR har besluttet at man slet ikke vil bruge lyttertal i annoncer, men radioens reklamebureau har ikke fået udskiftet alle klodsannoncer. "Jeg beklager naturligvis fejlen, men der er jo ikke tale om, at vi lyver om lyttertallet, idet der i alle klodsannoncerne står fra hvilket kvartal de stammer", understreger Stenbæk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -