Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dan Rachlin har forladt Voice-koncernen
Tirsdag 21. oktober 2003
Af Karsten Jensen
 
Den karismatsike Dan Rachlin har netop forladt SBS-imperiet og fredagen før efterårsferien havde han sin foreløbigt sidste udsendelse på Pop FM. Dan Rachlin fortæller til radionyt.com, at der ikke har været smækket med døren og afkræfter over for radionyt.com, at han skal begynde hos DR P4 sådan som det har været anført i Berlingske Tidende i dag.
”Jeg ved ikke hvor det kommer fra”, siger Dan Rachlin til radionyt.com: ”Jeg har set artiklen og jeg kan fortælle det intet har på sig”. Hvad Dan Rachlin så skal lave er han ikke meget for at uddybe: ”Jeg kan ikke fortælle noget nu, men aller først i november kan jeg fortælle dig, hvad jeg så skal lave”, siger ’Dan The Man’, som han blandt andet har kaldt sig selv da han havde sendetid på The Voice. Rachlin afviser også spekulationer om eventuelle tv-planer: ”Jeg kan simpelthen ikke få tid til at lave tv. Det har jeg prøvet og det er jo nærmest en fuldtidsbeskæftigelse og efterlader ikke tid til at jeg også kan passe mit arbejde her på Jubii”, fortæller han.

Dan Rachlin fortæller, at han har sagt op i fred og fordragelighed i SBS-koncernen: ”Det var ikke specielt behageligt at gøre. Jeg har jo været med hos Voice i mange år og selvom nogen fejlagtigt tror jeg har været med siden starten passer det ikke helt, men næsten. Jeg har blandt andet også lavet andet. Ikke mange husker jeg også var med til at starte Uptown. Men det er klart - Voice har betydet meget for mig, og jeg har da også en aftale med dem inde på Magstræde om, at vi måske en gang i fremtiden kunne lave noget igen”, bedyrer han.

Dan Rachlin vil ikke afsløre om han snart skal begynde hos Talpa Radio: ”Det kan jeg altså ikke sige noget om”, siger han til radionyt.com. Han vil heller ikke afsløre om han har en fremtid på Sky Radio P5, men lidt efter lidt, viser det sig Dan Rachlin ikke har så meget ’fidus’ til den slags radio, der konkurrerer på non-stop musik. ”Det er idioti, at konkurrenterne slås om at spille mest Celine Dion og 14 numre i timen. Det handler om de gode værter. Jeg tror ikke på programmer, der ikke er værtsbaseret”, siger han og fortsætter: ”Jeg bliver 40 om et par måneder og det er på tide for mig at ’skifte karakter’ fra total-gang-i-den til noget andet, og Sky, nej, det passer vist ikke til sådan et snakkehovede som mig”, griner ’Dan The Man’.

Dan Rachlin fortsætter med sit arbejde som underholdningschef på internetportalen Jubii.dk sideløbende med sit kommende jobskifte. Rachlin begyndte at arbejde for Jubii i juli 1999.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -