Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg køber Champions League
Torsdag 3. januar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Viborg har sikret sig rettighederne til alle Viborg HK’s kampe i damernes Champions League i håndbold i den indeværende sæson. Rettighederne er købt hos det norske selskab Sponsorservice, der ejer både tv-, radio- og reklamerettighederne til håndboldens Champions League.
”Vi er meget glade for, at vi igen i denne sæson kan være med på sidelinien i Champions League”, siger direktør for Radio Viborg, Jan Buhr (billedet) og fortsætter: ”Champions League er jo toppen af kransekagen, og når vi i forvejen har en meget intensiv og flot dækning af de lokale hold, ville det jo være ærgerligt hvis man måtte undvære det allerbedste,” siger Jan Buhr og glæder sig over samarbejdet med de norske rettighedshavere: ”Vi havde frygtet at vi ville blive Sorteper i kampen om rettighederne. Heldigvis er Sponsorservice af den opfattelse, at de lokale medier også skal have muligheden, hvis de kan levere et ordentligt og professionelt stykke arbejde.”

Dét bliver op til radioens erfarne sportsjournalist Jens Ole Sørensen, der er på plads første gang lørdag d. 12. januar, hvor turneringen starter med en udekamp mod Ferrobus Mislata fra Valencia. Kampen transmitteres direkte på Radio Viborg fra kl.18.00.

Igen i år er forsikringsselskabet Topdanmark sponsor på de direkte udsendelser, og sørger dermed for, at håndboldinteresserede midtjyder kan høre de populære kampe på Radio Viborg.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -