Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR startede ny radiokanal i dag – i dybeste hemmelighed
Onsdag 6. juni 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Da DR startede tv-kanalen ”DR 2” blev den kaldt den ”hemmelige tv-kanal” fordi kun godt 50 procent af befolkningen kunne modtage kanalen. I dag startede DR en ny radiokanal – ”DR P-Plus”, der end ikke kan modtages af én procent af de danske radiolyttere. Men kanalen startede også uden nogen form for "offentlighed".
De fleste kender P1, P2musik/DR Klassisk, P3 og P4/regionalradioerne – og en del kender efterhånden SKUM1, SKUM2 og SKUM3. I dag kl. 10.00 var der premiere på DR’s 8. radiokanal: ”DR P-Plus” og dén er der garanteret ikke mange der kender.

Hverken på DRs hjemmesider eller i noget dagblad kan man finde noget om, at DR i dag startede en ny radiokanal. Ingen pressemeddelelser og ikke så meget som en programoversigt for den nye kanal kan ses nogetsteds.

Leder man på sin radio efter P-Plus vil mere end 99 % af danskerne lede forgæves. P-Plus sendes nemlig kun på DAB, og der er i Danmark højest solgt en håndfuld af de nye digitale radiomodtagere; måske 50, måske 100. I hvert fald dårligt nok i nærheden af 1 promille af den danske befolkning kan modtage den nye kanal.

P-Plus startede kl. 10 med genudsendelse af P1 programmet Principia, der produceres af Danmarks Nationalleksikon. Derefter genudsendtes programmet Panorama. Efter mere end to timers lytning til den nye kanal er det endnu ikke udsendt en stations-identifikation.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -