Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 Mandag 31. marts 2003
Ny chef for Radio Drama i DR
Ny chef for Radio Drama i DRDen 38-årige dramatiker, dramaturg og instruktør, Malene Kirkegaard Nielsen, bliver ny leder af Danmarks bedst besøgte teater, DR Radio Drama. Hun har siden 1996 haft tilknytning til Radio Drama, først som dramatiker og siden som instruktør og dramaturg. Malene Kirkegaard tiltræder den 1. maj og erstatter Mikkel Harder Munck Rasmussen. (SHN)

Mandag 31. marts 2003
Bjarke Rasmussen fra Voice til DR
Bjarke Rasmussen fra Voice til DR En af Danmarks bedste jingle- og spotproducere, Bjarke Rasmussen, er stoppet på The Voice og tiltræder i morgen tirsdag et nyt job i DR TV Markedsføring, hvor Bjarke skal arbejde i den gruppe, der får som hovedopgave at producere spots til P3 og P4. Bjarke Ramussen startede oprindeligt på Radio ABC i Randers og kom i 1998 til Voice Odense - senere Voice i København. Bjarke var også studievært og stod ellers i stor udstrækning for den markante lyd, som The Voice har profileret sig med de seneste år. [Foto: Arkivfoto - Radio ABC 1996] (SHN)

Mandag 31. marts 2003
Skala FM på ny frekvens
Skala FM i Kolding har siden torsdag kunnet høres på en ny frekvens: 103.8 MHz. Senderen høres // med Skala FM's øvrige frekvenser 87.6, 98.0 og 105.2 MHz. (SHN)

Mandag 31. marts 2003
'Store satiredag' på P3 i morgen 1. april
Store satiredag på P3 i morgen 1. aprilI morgen er det den 1. april. Dagen der traditionelt anvendes til spøg og skæmt. Og det er netop lige hvad P3 har tænkt sig at gøre i morgen. Lytterne vil blive trakteret med P3's allerbedste satire - fra såvel før som nu - bl.a. Klub Klam (billedet). Læs mere

Mandag 31. marts 2003
Flere frekvenser for Sky Radio i Ribe amt
Sky Radio fortsætter med at sætte flere frekvenser i drift i det store Holsted-nævn. Senest er Vejen 104.7 sat i drift og også 91.2 MHz i Ølgod. I forvejen sender Sky Radio på 106.2 fra Grindsted, 103.2 fra Nordenskov (Varde) og 100.1 MHz (Billund). I løbet af kort tid sættes de fire sidste sendere i gang: 107.3 (Bramming), 105.9 (Ribe), 105.3 (Brørup) og 90.4 (Holsted). Lokalradionævnet i Holsted holder møde i næste uge, og det er muligvis derfor Sky Radio har travlt med at få taget frekvenserne i brug. (SHN)

Søndag 30. marts 2003
NL: Veronica stopper med radio
NL: Veronica stopper med radioVeronica Omroep Organisatie, eller i daglig tale Veronica, stopper med radio. Det er en historisk beslutning, idet Veronicas historie er baseret på radiomediet, hvor man startede som offshore station i starten af 60'erne - og sendte fra Nordsøen indtil 1974. Veronica har store problemer med sit tv, der har vigende seertal og ændringer var ventet, men ikke så drastiske. Veronica FM - der sender udelukkende på kabel, og ville være en af de nye ansøgere til en æterbåren frekvens - standser ifølge De Telegraaf sin virksomhed snarest. Veronica ejer også KinkFM (ligeledes kabelbåren) og denne ventes solgt til Mojo Concerts, der i forvejen har interesser i KinkFM. (PF)

Søndag 30. marts 2003
Mix FM eller ikke Mix FM i Odense
Lokalradiobranchen her i de seneste par måneder svirret med rygter om, at Mix FM skulle have overtaget Station Fyn (103.5) i Odense. Forvirringen er ikke blevet mindre efter en pressemeddelese fra Mix FM om, at Mix FM fra fredag den 28. marts kl. 18 ville kunne høres i Odense på 103.5 MHz - og et dementi dagen efter af Stations Fyns stationsleder Tony Cuff i Fyens Stiftstidende. Cuff bekræfter at der er et samarbejde, men radioen skal fortsat hedde "Station Fyn - dit Mix FM". Læs mere

Søndag 30. marts 2003
Sommersendeplan fra Radio Danmark
Sommersendeplan fra Radio DanmarkI dag søndag tager Radio Danmark nye frekvenser i brug i sommersendeplanen, der gælder frem til den 25. oktober. Radio Danmark er DRs internationale kortbølgetjeneste, der kan høres over hele kloden via kraftige sendere i Norge. Af sparehensyn sendes der dog kun med halv effekt, men modtagelsen er dog alligevel meget kraftig og det eneste danske i udlandet behøver er en simpel kortbølgeradio og en sendeplan med tider og frekvenser for sendingerne rettet til de forskellige verdensdele. Udsendelserne består af den seneste "store" radioavis fra kl. 12 eller 18.30. Sendeplanen kan ses her: www.dr.dk/rdk (SHN)

Søndag 30. marts 2003
Italien: Nye frekvenser for dansk fra RAI
Italien: Nye frekvenser for dansk fra RAIDen italienske statsradio, RAI, tager fra og med i dag nye frekvenser i brug for de tre ugentlige udsendelser på dansk. Der sendes fremover på 6110 og 9745 kHz, og sendetiden er søndag, tirsdag og torsdag kl. 22.00-22.20 dansk sommertid. (SHN)

Fredag 28. marts 2003
DR måske legitimt bombemål for Irak
DR måske legitimt bombemål for IrakDanmark er i krig og det indebærer, at særlige krigsbestemmelser fra straffeloven er trådt i kraft. Irak og irakiske stats-borgere kan således rette bombeangreb mod militære danske installationer, og det vil være at betragte som straffri krigshandlinger. Professor i strafferet ved Københavns Universitet Vagn Greve siger til radionyt.com, at DR antageligt også ville kunne bombes af irakere. Selvom f.eks. Radiohuset og TV Byen folkeretsligt er at betragte som civile mål, vil det være svært at gøre gældende, da de allierede i krigen mod Irak netop har angrebet og bombet det irakiske radio- og tv's bygninger i Baghdad. Læs mere

Fredag 28. marts 2003
DR mangler 89 mio. kr. - risiko for lukning af kortbølgetjeneste
DR skal spare 89 mio. kr. i løbet af de næste tre år, heraf 36 mio. kr. indenfor 2004, skriver DRåben i dag. Ressourcedirektør Bent Fjord udtaler, at man i første række vil kigge på mulighederne for besparelser indenfor de teknisk-administrative områder, men Fjord lægger også op til, at DR vil svigte danske i udlandet ved at nedlægge DRs kortbølgetjeneste. Læs mere

Fredag 28. marts 2003
Radio Ellekær prøver igen i Dronninglund
I januar 2001 forsøge Frederiksberg-Journalens Britt Bartenbach og Ole Hans Jensen (billedet) at få sendetilladelse i Dronninglund kommune under navnet 'Radio Ellekær'. Ansøgningen blev dog afslået, men nu er en ny ansøgning på vej. De to har i tre år lavet gratisavisen "Nordjyllands-Journalen" i Dronninglund og samme avis skriver, at man mener at Dronninglund har brug for en journalistisk radio. Iflg. avisen vil Radio Ellekær blive en professionelt drevet radio, med nogle af Danmarks dygtigste lokalradiofolk. Læs mere

Fredag 28. marts 2003
East Coast FM har tab på debitorer
East Coast FM har tab på debitorerFyens Stiftstidende skrev forleden, at East Coast FM har ondt i økonomien og at radioen var blevet stævnet af Gramex. Stationsleder for East Coast FM, Peter Andersen, siger nu til radionyt.com, at én af grundene til Eastcoast FM's situation er, at man har lidt en række svære tab på debi-torer og samtidigt skylder en række ellers velreonomerede virksomheder radioen penge. Andersen lægger ikke skjul på, at det bl.a. drejer sig om Fyens Stiftstidende selv - der som bekendt driver fynske Radio 3. "Når man skyder på andre, bør man selv holde sin sti ren", slutter Peter Andersen. (SHN)

Fredag 28. marts 2003
Norge: NRK chef trækker sig
Direktør for NRK radio og tv Hans Tore Bjerkaas trækker sig tilbage fra 1. maj. Det skyldes iflg. radionytt.no personlige årsager, men siger samtidigt at det ikke har været let for NRK de seneste år. (SHN)

Fredag 28. marts 2003
Antennelaug kan lukke Radio 2 Nordjylland
Hvis ikke Radio 2 Nordjylland inden 1. april retter sig efter de krav, som Pandrup-Kaas Antennelaug gennem dets advokat har stillet, så bliver der lukket for radiostationens mulighed for at sende, skriver Nordjyske Stiftstidende. Radio 2 anvender antennelaugets mast, og iflg. formanden for antennelauget er der næppe tvivl om, at Radio 2 sender med for stor styrke. Det har betyddet at flere af antennelaugets medlemmer har svært ved at modtage Radio Nibenitten og Brønderslev Nærradio. (SHN)
1 2 3 4 5 6 7 8 [>]  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -