Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR medarbejdere i Holstebro langer ud efter Kenneth Plummer
Onsdag 19. september 2007
Af Karsten Jensen
 
DR’s medarbejdere i Holstebro, der primært består af P4 Midt & Vest men også leverer indhold til DR TV, kritiserer i skarpe og utvetydige vendinger deres øverste chef, generaldirektør Kenneth Plummer. Det sker i et brev hvor de blandt andet skriver: ”den slingrekurs, vakkelvornhed og kryptiske måde, du leder virksomheden på, skaber utryghed, vrede og frustration hernede på gulvet.”
Berlingske Tidende skriver endvidere, at DR medarbejderne i Holstebro har mistet tilliden til Kenneth Plummer som DR’s øverste chef. Selv tager Plummer reaktionen afslappet og udtaler ifølge avisen til Dagbladet Holstebro-Struers netavis, at han opfatter brevet som et ønske om dialog. En dialog som generaldirektøren lover medarbejderne.

"Jeg er klar over der er frustrationer, men jeg er sikker på, at når vi kommer tre længere uger frem, så vil medarbejderne ikke have samme følelse," siger Plummer.

Mistilliden fra Holstebro-medarbejderne kommer efter, at ledelsen i DR har kasseret den blot to måneders gamle to-strengede struktur med P- og M-chefer. Netop den sidste streng, M-cheferne (menneskechefer) er netop blevet kasseret.

Til Politiken udtaler TV Avisens tillidsmand, Jørgen Laurvig, at han støtter ledelsen forsøg på at videreuddanne sine ledere. DR har tidligere i år brugt et millionbeløb, svarende til 33.000 kr. på at sende sine chefer og leder på kursus i udlandet.


”Der er ikke noget fordækt i at prøve at uddanne lederne. Det er en god idé at give dem redskaberne til at blive gode ledere”, siger Laurvig.

”Problemet har i mange år været, at alle var biskopper i deres egne bispesæder og at paven ikke kunne påvirke dem. Kurserne kan sikre, at de taler samme sprog. Og den uddannelse er ikke hængt op på en bestemt struktur i DR”, mener Jørgen Laurvig, der peger på at omlægningerne på mange måder har været fornuftige.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -