Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NRJ har fyret Jakob ’Kongen’ Lund
Onsdag 3. juli 2002
Af Karsten Jensen
 
Jakob Lund også kendt i æteren som Jakob ’Kongen’ Lund, er ikke længere ansat hos NRJ, bekræfter programchef Kristian Høyrup overfor Radionyt.com. Årsagen til den pludselige fratrædelse ønsker Høyrup ikke at kommentere, men siger, at man nu leder efter en ny studievært, der kan overtage Jakobs daglige sendetid mellem 14-18. Indtil videre overtager de øvrige NRJ-værter den ledige sendetid.
Jakob ’Kongen’ Lund, vil derimod gerne udtale sig overfor Radionyt.com og bekræfter, at der har været tale om en fyring:

”Ja, ja, jeg blev fyret for fulde gardiner”, udtaler ’Kongen’, der skal giftes på lørdag med Voice-værten Linnéa Handberg.

Og netop Jakobs kommende kone har været en del af ”problemet”. Som vi tidligere har skrevet på Radionyt.com har der verseret en sag mellem Linnéa Handberg og NRJ om navnerettigheder. ”Selv har jeg bevaret den gode mine, og koncentreret mig om mit arbejde”, udtaler Jakob Lund, der fortæller, at Høyrup havde det meget dårligt med Linnéa var gået fra NRJ til Voice. Jakob Lund fortæller, at Voice ikke havde nogen problemer med Linnéas forlovede var på en konkurrerende station.

”Efter den navnestridighed, hvor Linnéa smuttede over til The Voice har Kristian Høyrup ledt efter en undskyldning for at få mig strittet ud”, siger den arbejdsløse ’konge’ og fortæller, at NRJs programchef har gået som katten om den varme grød og håbet på en fyringsårsag.

”Høyrup har flere gange på det sidste sagt til mig jeg var uoplagt, uengageret og meget træt, hvortil jeg svarede, at det tror da pokker når man arbejder næsten i døgndrift. Og i fredags kom jeg så til at sige, det ku’ da godt være man måske skulle prøve noget andet end radioen”, fortæller Jakob Lund. Og så blev det altså til en fyring.

Jacob Lunds fyring er kommet helt bag på ham og nu har han ikke noget arbejde ej heller bud på, hvor han nu skal arbejde. Han tror selv The Voice igen er udelukket, da der i dag er så mange nye navne på stationen. Jakob har dog ikke drøftet det med The Voice. Han fortæller, overfor Radionyt.com, at han nægter at arbejde på en station, der kun spiller 80’er hits. ”Jeg vil ikke spille musik du glemmer”, siger den 36-årige Jakob, der dog godt vil afsløre han har nogle bolde i luften.

Jakob Lund fortryder i dag sin ansættelse hos NRJ, men siger dog: ”Det var sundt at prøve noget andet – og inde på The Voice har de det altså bedre”.

Næste 'projekt' for Jakob Lund er bryllupet på lørdag, hvorefter bryllupsrejsen går syd på.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -