Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Irland/UK: Atlantic 252 på vej mod salg
Torsdag 11. oktober 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter at have været til salg i flere år ser det nu endelig ud til at være lykkedes for RTL at få solgt den irske langbølgestation Atlantic 252. Køber er TEAMtalk Media fra Leeds og det forlyder at prisen kom ned på 5-10 mio. pund (59-118 mio. kr.)
Da Atlantic 252 for fire år siden blev sat til salg bød mediegruppen Emap 30. mio. pund (354 kr.), men det kom der ikke nogen handel ud af, skriver The Irish Independent.

Men så meget kunne der altså ikke hentes hjem nu – efter nedturen i den britiske radioindustri. Den nye pris er ikke offentliggjort, men The Radio Magazine erfarer at prisen ligger på 5 mio. pund, mens The Irish Independent skriver at der i den britiske radioindustri gættes på 5-10 mio. pund.

Køber er britiske TEAMtalk Media, der tidligere på måneden opkøbte Hampson Radio, der er sattelitradiooperatør af en række interne radiokanaler der udsendes i forskellige butikskæder. TEAMtalk leverer iflg. The Radio Magazine sportsprogrammer til forskellige medier over hele Europa, mens The Irish Independent skriver at selskabet begiver sig af med at udsende nyt fra og om engelsk fodbold på internettet og det af en så ringe standard, at selskabet angiveligt omtales blandt sportfans som ”TEAMtosh” og ”TEAMtripe”. [Tosh = sludder/ævl/bavl. Tripe = bras/hø/møg/sludder/bavl]

Handlen er ikke endelig, idet TEAMtalk har betinget sig en måneds betænkningstid.

RTL ejer 80 % mens den irske statsradio RTE ejer 20 % af aktierne i Atlantic 252, der med en 500 kW langbølgesender på den irske østkyst, dækker en god del af Storbritannien – dog ikke London helt tilfredsstillende.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -