">
Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR giver ikke medietræning i hits - men holder foredrag om playlisteudvalget
Torsdag 26. juni 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Chef for DR P3, Carsten Worsøe, afviser at P3's musikchef Lars Trillingsgaard har givet medierådgivning - således som det blev beskrevet i Nyhedsavisen i går. "Det ligger os på sinde, at der ikke opstår myter om playlisteudvalget og dets arbejde. Derfor har vi valgt også at være åbne og fortælle om arbejdet i form af et foredrag", siger Worsøe til radionyt.com. For at hindre tvivlsspørgsmål, vil P3's medarbejdere ikke fremover få betaling for foredrag om P3 og kanalens arbejde.

I DR's programetiske regler om bibeskæftigelse står der bl.a.: "Medarbejdere i DR kan ikke deltage i bibeskæftigelsesaktiviteter, hvori der indgår direkte eller indirekte medietræning (undtaget er dog f.eks. undervisning på journalistuddannelserne)."

"Den konkrete udformning af kursusmaterialet fra KODA kan - hvis man læser det ekstremt kritisk - desværre give anledning til den misforståelse, at der er tale om konkret medietræning. Det er absolut ikke tilfældet. Vi vil fortsætte vores åbenhed, men vil snarest tage kontakt til KODA for at bede om, at det bliver præciseret, at der ikke er tale om medietræning," siger P3-chef Carsten Worsøe.

Han understreger, at det honorar som DR-medarbejerne hidtil har modtaget for at holde foredragene er fuldt ud "legalt". Men Worsøe erkender, at det rejser tvivlsspørgsmål, og derfor vil P3's medarbejdere ikke fremover modtage honorar for foredrag om kanalen og dens arbejde.

Carsten Worsøe mener, at der er tale om en meget lille sag, hvor P3's noble intentioner har fået en lidt forkert udtryksform. "Vi vil naturligvis fortsætte med åbent at fortælle om arbejdet i playlisteudvalget," slutter Carsten Worsøe.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -